Business

Vinteren er over os, og det betyder, at der forude ligger en del fester, som blandt andet tæller julefrokoster, juleaften og nytårsaften - og så alt det ind i mellem.

Virksomhed

Noella Fashion

Telefon

28941822

E-mail

info@noellafashion.com

Webside

https://www.noellafashion.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. november

Sådan finder du en smuk festkjole til vinterens fester

Vi har her samlet en række gode råd til, hvordan du finder en smuk festkjole til vinterens mange fester, så du kan undgå irriterende tøjkriser.

Hvilke fester skal du til?

Først og fremmest skal du tænke over, hvilken type af fester du skal til. Hvis du leder efter den perfekte kjole til firmajulefrokosten, bør du måske styre uden om de lårkorte, nedringede, gennemsigtige eller på anden måde afslørende kjoler. Det gør ikke noget at vise hud, men selvom det er en fest, bør du altid tænke over, at det stadig er i forbindelse med dit arbejde. Så vælg hellere en elegant kjole, der passer til anledningen.

Skal du derimod til en masse sjove fester med vennerne, gør det ikke noget at skrue lidt op for udskæring, glimmer og spræl. Skal du eksempelvis til nytårsfest, så køb nytårskjoler online, hvor du nemt kan finde en smuk kjole fuld af fest og glimmer.

Er du til den lille sorte eller det store farverige skrud?

Vinter er for mange lig mørke farver, men sådan behøver det langt fra at være. Hvis du elsker farver, er der ingen grund til, at du krænger dig ned i en sort, strømlinet kjole. Det ender sikkert med, at du får den brugt en enkel gang, og så kommer den ellers til at samle støv bagerst i skabet.

Så vælg en smuk kjole, som tiltaler dig og din stil fremfor at føle, at du skal se ud på en bestemt måde. På den måde vil du få meget mere glæde af din kjole. Er du eksempelvis ikke vild med at gå i kjoler, findes der mange flotte buksedragter, som er et mindst lige så festligt alternativ.

Tænk over din kropstype

Du kan have lige den kjole på, du ønsker. Men hvis du ønsker at fremhæve din krops mest flatterende dele, er det en god idé at vælge en kjole, som passer til din kropstype.

Har du æbleform, bør du gå efter kjoler, der sidder stramt for oven og går ud i a-facon. Har du pæreform, bør du gå efter kjoler, der fremhæver din slanke overkrop. Er du lige op og ned, bør du gå efter kjoler, der giver former og sidder tæt i taljen eventuelt med v-hals. Har du timeglasfacon, skal du gå efter en kjole, som fremhæver din talje. Det kunne eksempelvis være en slå-om-kjole.