Business

Selvom ens hjemmeside er brugervenlig, struktureret og med flot design, kan man ikke komme uden om linkbuilding.

Virksomhed

Morning Train

Adresse

Gammelsø 4 1.TH, 5000 Odense C

Telefon

69 69 26 42

E-mail

mail@morningtrain.dk

Webside

https://morningtrain. dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. maj

Sådan forbedrer du din SEO med linkbuilding

Linkbuilding omhandler at man får hyperlinks fra andre hjemmesider end ens egen og er en måde at få brugerne til at navigere mellem hjemmesider på internettet. Linkbuilding er en vigtig faktor for at styrke din SEO, da søgemaskiner som Google og Bing gennemgår linkene på enkelte sider på dit og andre hjemmesider. Hvis du mestrer kunsten i at oprette links i høj kvalitet, kan det virkelig styrke din placering på søgemaskinerne og komme foran dine konkurrenter. Du kan også benytte sig af et professionelt digitalt bureau, som har specialister i linkbuilding .

Alle links er ikke lige gode og nogle har mere værdi end andre. Et link vil altid være mere værd fra en hjemmeside med autoritet, som relaterer til dit indhold end et tilfældigt link, som ingen kender. Lad os sige at du ejer en restaurant og du gerne vil have en link. Hvis linket kommer fra din tantes hjemmeside, som ejer en frisørsalon i en lille by, har linket ikke særlig stor autoritet. Hvis den derimod kom fra et kendt madmagasin, som har stor autoritet, vil det også vise at din hjemmeside er troværdig. Det skal dog nævnes at det kan være svært at få de eftertragtede links - men det kan betale sig i sidste ende.

Når du gerne vil have de eftertragtede links, er en ting er i hvert fald sikkert. Din hjemmeside skal være en, som andre vil linke til. Det lyder måske lige til at oprette noget sjovt, originalt og enestående indhold af høj kvalitet, som folk gerne vil linke til. Men hvordan gøres dette?

Du bør først og fremmest finde ud af hvem dit publikum er og hvilket slags indhold, de søger. Hvis du har undersøgt et, bliver det allerede nemmere her at oprette indhold, som passer til dit publikums behov. Du bør også finde ud af hvilke hjemmesider, de besøger, så har du et bedre udgangspunkt for at få succes med linkbuilding. Derefter kan du række ud til ejerne af hjemmesiden. Hvis du deler deres link, er de måske også interesseret i at dele dit link med deres publikum. Folk linker kun fra deres hjemmeside til din, hvis det er i deres egen interesse, eller deres publikums. At tilbyde dem at prøve dit produkt gratis, kan overbevise dem nemmere og kontakt dem altid personligt, da det vil skabe bedre resultater for dig. Det er egentlig linkbuilding i en nøddeskal.

Med det sagt, så pas på at du ikke falder i fælden hos linkbuilding-bureauer, som lover dig guld og grønne skove. Der er mange bureauer, som tilbyder rigtig billige linkbuilding-pakker, men dette gavner dig ikke. Nok tilbyder de dig en masse links til billige penge, men de her links kan komme fra ukendte, ikke-relevante og tvivlsomme hjemmesider, som Google anser som utroværdige. Du mister altså ikke kun penge ved det - du mister også chancen for at komme til at ligge højt på Google. Sørg derfor at vælge et bureau, som er troværdig og som kan skræddersy en løsning for dig og som allerede har nogle gode cases, som du kan undersøge nærmere. Forsøg heller ikke at spamme dit link i kommentarer feltet på diverse blogs og YouTube. Google eller de andre kanaler for den sags skyld, vil se det som spam og det vil højst sandsynligt skade mere end det gavner, selvom du gerne vil gøre opmærksom på din hjemmeside.

Nu er du forhåbentligt blevet klogere på linkbuilding og er klar til at springe ud i det – enten med hjælp fra et digitalt bureau eller på egen hånd.