Business

Har dine møbler set bedre dage?

Virksomhed

Din møbelpolstrer

Webside

https://din-mobelpolstrer.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. april

Sådan giver du dine møbler nyt liv: Møbelpolstring i Nordjylland

Er de ikke længere en fryd for øjet, men nærmere en skamplet i din indretning? I en verden med et øget fokus på genbrug og bæredygtighed, kan du med god samvittighed spare pengepungen og skabe et nyt møbel ud af dit eksisterende gennem møbelpolstring i Nordjylland.

Betragt dig selv som designer

Giv dine møbler nyt liv med en ompolstring med et nyt betræk, og du får et unikt møbel, du ikke finder lignende i andre hjem ved at vælge møbelpolstring i Nordjylland. Vil du sikre dig et flot og fejlfrit resultat men ikke er klar til at kaste dig ud med en hæftepistol og klammer, kan du alliere dig med en professionel møbelpolstrer i Nordjylland, der løser en lang række opgaver efter dine ønsker og behov - og du kan kalde dig selv designer.

Giv dine møbler en ekstra chance, og slå kreativiteten løs

Bag Din Møbelpolstrer står Tina Krogh Hougaard, der har mange års erfaring med at forvandle alt fra arkitekttegnede møbler til almindelige møbler med stor affektionsværdi til et nyt, flot og funktionelt møbel, der har fået nyt liv ved møbelpolstring i Nordjylland. Det gælder både hynder, puder, lænestole, spisestole, sofaer, automobiler og mere til i både restaurationsbranchen, til hotel, uddannelsesinstitutioner og privat. Der er altså ikke en opgave, Din Møbelpolstrer ikke kan løse, og har du selv svært ved at se en løsning, bidrager Tina Krogh Hougaard gerne med idéer ud fra hendes mangeårige erfaring og ekspertise med møbelpolstring i Nordjylland. Så giv dine møbler en ekstra chance, og slå kreativiteten løs.

Et kreativt univers på gården i Gammel Nørager

Til daglig sidder Tina Krogh Hougaard i sit værksted på gården i Gammel Nørager ved Hobro, hvor fra hun sørger for møbelpolstring i Nordjylland . På gården har hun også indrettet et showroom af en butik, hvor kunder altid er velkomne til at kigge ind og få nye idéer i deres udforsken af hendes egne No3 designprodukter, eksperimenter med kalkmaling og andet brugskunst, der kan give hjemmet nyt liv.