Annonce

Sådan giver du dit gamle køkken nyt liv

Det kan ikke undgås, at dit køkken med tiden vil falme og se kedeligt ud i looket.

Virksomhedsprofil 22. juni 2021

Det kan ikke undgås, at dit køkken med tiden vil falme og se kedeligt ud i looket. Trænger dit gamle køkken til at blive frisket op? Så er denne guide lige noget for dig. Det er en fælles misforståelse, at en overhaling af dit køkken skal koste dig dyrt. Heldigvis findes der både budgetvenlige og pristunge projekter, du kan kaste dig ud i. Læs med videre og find ud af, hvordan du kan give dit køkken et nyt look.

Udskift emhætten

Har du en gammel, larmende og grim emhætte hængende, som har hængt i dit køkken de sidste mange år? Så er en god løsning at få den udskiftet. Du kan få emhætter i utallige designs og farver. Det sikrer dig, at du kan finde den perfekte emhætte, hvad end du ønsker en diskret emhætte, eller gerne vil fremhæve emhætten på en unik måde. Uanset hvad, kan det gøre underværker for dit køkken at udskifte den gamle emhætte med en mere moderne slags.

Vil du spare penge på monteringen, kan du montere langt de fleste emhætter selv. Er det et for stort projekt for dig, kan du også vælge at få en fagmand til at klare monteringen.

Giv en eller flere af væggene en klat maling

Langt de fleste køkkener er indrammet af hvide vægge. Det kan få dit køkken til at fremstå kedeligt. En god løsning til dette er at give en eller flere af væggene en klat maling – og gerne noget med farve i. Du kan eksempelvis male én af væggene i en markant farve som en kontrast til resten af rummet. Det vil være med til at skabe blikfang, stemning og ikke mindst nyt liv i dit køkken.

Skift greb og skabslåger

Er dit køkken af ældre karakter, men ønsker du et moderne udtryk i dit køkken? Så kan du med fordel skifte alle greb og skabslåger i køkkenet. Det er en relativt simpel måde at friske dit køkken op på, og du vil få en følelse af at stå i et helt nyt køkken.

Et budgetvenligere alternativ er at besøge din nærmeste genbrug for at se, om ikke de har nogle smukke greb og låger, du kan bruge. Her kan der være mange penge at spare, sammenlignet med hvis du køber splinternye greb og låger.

Forny dit køkken med en komplet renovering

Synes du ikke, der er noget, der slår til tilstrækkeligt og fornyer dit køkken? Så kan det være nødvendigt at give dit køkken en større og mere komplet renovering. Det er en dyrere og mere omfattende løsning, men til gengæld kan du få dit køkken renoveret og indrettet på lige netop den måde, som du ønsker.

Nyvo

, 0

Telefon:
70267028
E-mail:
hej@nyvo.dk
Website:
https://www.nyvo.dk/
Annonceret indhold

Nyeste