Business

Der er rigtig mange danskere, der lider af søvnmangel, uanset som det så er selvforskyldt, eller fordi de simpelthen ikke kan sove om natten.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. januar

Sådan kan du komme til at sove bedre om natten

Hvis det er den sidste mulighed, kan der også være mange forskellige grunde til dette - men det er helt sikkert, at det er et problem. Det kan nemlig både give psykiske og fysiske problemer, hvis du ikke sover nok om natten, og derfor er det noget, du bør få gjort noget ved hurtigst muligt.

Se om du kan komme tidligere i seng

Det lyder måske ikke som noget, der kommer til at virke supergodt - men hvis du har et problem med, at du ikke kan falde i søvn, kan det her faktisk være en fin løsning. Du ved, at du kommer til at ligge i noget tid, inden du falder i søvn, men går du tidligere i seng, kommer dette forhåbentligt til at være et tidligere tidspunkt. På den måde har du længere tid at sove i.

Pas på med skærmene inden sengetid

Ofte er det noget, forældre fortæller deres børn for at få dem til at bruge mindre tid på skærme - men faktisk er den god nok. Det blå lys der kommer fra mange af de skærme, vi bruger i dag, som mobiltelefoner og computere, kan være meget forstyrrende for øjne og hjerne. Det kan godt være med til, at du får svært ved at falde i søvn.

Derfor er det en god ide at lægge skærmene fra dig, den sidste tid, gerne mindst en time, inden du går i seng. I stedet kan du finde noget andet at lave som f.eks. at læse en bog. Det er også med til at stimulere din hjerne, hvilket kan øge trætheden og behovet for søvn en smule.

Anskaf dig en seng, der passer til din krop

Det kan også være, at det er din krop, der har et problem, når du skal falde i søvn. Ofte vil det være din ryg eller din nakke, der ikke har det godt, med den seng du sover i lige nu.

Hvis det er ryg og nakke, der gør ondt, når du skal sove (eller når du vågner), kan en elevationsseng være et rigtig godt alternativ til din nuværende seng, fordi du på den måde har en seng, der kan indstilles, så den passer helt perfekt til din krops behov.