Business

Sorgperioden er en svær tid, man den er desværre også uundgåelig.

Virksomhed

Aalborg Bedemand

Adresse

Erantisvej 12, 9400 Nørresundby

Telefon

98 19 13 14

Webside

https://www.aalborgbedemand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Sådan kommer du gennem sorgen

Der er ingen tvivl om, at mange nok ville ønske, at det kunne være anderledes. At vi ikke behøvede nogensinde at opleve dét at miste en, man har kær. Det gør nemlig ondt at miste, og oftest gør det så ondt, at det kan være svært overhovedet at beskrive den smerte. Desværre er det dog et uundgåeligt element i livet, at vi er nødt til at sige farvel på et tidspunkt.

Når man mister en, man har kær, så oplever man oftest en stor sorg. En sorg, der kan føles som om, at den aldrig stopper, og det er noget, som for mange er svært at være i og affinde sig med. For hvordan skal man dog nogensinde få styr på den rutsjebane af følelser, man skal igennem, når man oplever et dødsfald? Det er dog vigtigt at påpege, at alting har en ende, og det samme gør sig gældende for sorgen. Endvidere er der også flere ting, man selv kan gøre for, der kan hjælpe en lidt på vej gennem sorgen.

Del dine følelser

For mange kan det være rigtig svært og grænseoverskridende at tale om følelser. Det er dog vigtigt, at man, når man føler sig klar, begynder at tale om, hvordan man har det. Når man begynder at tale om tingene, så vil man opleve en følelse af lettelse, samtidig med at ens omgivelser har nemmere ved at udvise forståelse og håndtere den situation, du står i.

Netop fordi det er så vigtigt at være i stand til at tale om følelserne, så er det også vigtigt, at man ikke forsøger at ignorere ens sorg eller se bort fra den. Uanset hvor ondt det gør, så er det en god ide at opleve sorgen, som den føles for netop dig og være i det, for det er den bedste måde hvorpå, at du kan hele og komme videre igen. Lyt til din krop og dit sind, for det er udelukkende disse to, der danner tidsrammen for din sorgproces.

Selvom det oftest ikke føles sådan, når man er midt i sorgen, så er det vigtigt at huske på, at man nok skal komme videre på et tidspunkt. Sorgen har en ende, og derfor skal man forsøge så vidt muligt at komme videre med sin dagligdag samt forstå, at det er muligt at leve livet uden personen, man har mistet.

Få hjælpen

Der er ingen skam i at have brug for hjælp. Det er derfor også vigtigt, at du rækker hånden ud, når du har brug for det, for der er hjælp at hente. Det kan både fra ens nærmeste, men det kan faktisk også være fra bedemanden selv, og det er uanset, om du har brug for eksempelvis en bedemand i Støvring, en bedemand i Nørresundby eller andre steder.

En god bedemand er nemlig altid klar til at hjælpe. Det gælder både en snak, men også i forhold til planlæggelse af begravelsen, da de er klar over, hvor svær en tid, man går i møde. Og det er nemlig en tid, hvor planlæggelse, uanset omfang, kan være svært at overskue.