Business

Det lyder måske voldsomt at påstå, at man har planen til hvordan vi redder planeten. Det påstår vi dog heller ikke, men vi påstår til gengæld, at hvis flere gjorde det vil taler om i denne artikel, så ville være et kæmpeskridt på vej i mod at redde vores planet, ved at gøre vores samfund mere grønt og klimavenligt. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi alle sammen kan være med til at redde planeten, så læs med.

Virksomhed

Salix Greentech ApS

Telefon

42 90 92 93

E-mail

Info@salixgreentech.dk

Webside

https://salixgreentech.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. september

Sådan redder vi planeten

Solenergi

Da man opfandt solceller der var i stand til at omdanne sol til strøm, skulle man tro at hele verden droppede alt hvad de havde i hænderne, og konverterede det meste til solenergi. Sådan blev det desværre ikke. Solenergi er virkelig en god måde at stoppe med at producere elektricitet på. Ikke at man skal stoppe fuldstændig, da det stadig er nødvendigt at have en backup metode, i tilfælde af at der skulle ske noget med solen eller vejret, ikke at det er sandsynligt, men alligevel – det er godt at have en nødplan.

Vindenergi

En anden kraftfuld kilde til at lave strøm, især heroppe på vores breddegrader, er vinden. I Danmark blæser det lige så ofte som det regner, og det er derfor den ideelle kilde til at producere strøm. Danmark er dog også førende når det kommer til vindenergi, men vi kan gøre endnu mere end vi allerede gør, og verden kunne tage endnu mere ved lære, af den udvikling og produktion af bæredygtige vindløsninger, som Danmark har formået at skabe.

Andre tiltag

Der findes utroligt mange områder, hvor vi kan gøre verden mere klimavenlig og bæredygtig. Strømproduktion er en stor synder, men ikke lige så stor sol alt det vi brænder af, både i forhold til afskaffelse af affald, samt produktionen i industrien, hvilket er noget der er strengt nødvendigt at få set på og ændret, inden der ikke er nogen vej tilbage. Et andet sted man kan kigge, er måden hvorpå vi renser vores spildevand. Her er et nyt tiltag som et pilerensningsanlæg , en rigtig god og naturlig metode til at få renset vores spildevand. Alt i alt, så er der rigtig mange områder hvor vi kan tage fat, og det gælder ikke kun virksomhederne, også i vores private liv, er der meget vi kan gøre, for at gøre vores planet til et bedre sted at leve. Alt fra affaldssortering, til strøm, vand- og varmeforbrug, til hvor meget vi forbruger af forskellige ting.