Business

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er yderst dyrt at have en bil. For det første koster det en del at anskaffe sig en sådan, især hvis man har en masse krav til, hvordan den kører, ser ud og så videre.

Virksomhed

Rævhede Auto

Adresse

Rævhedevej 69, 9440 Aabybro

Telefon

98241511

E-mail

salg@raevhede.dk

Webside

www.raevhede.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 31. januar

Sådan sparer nordjyderne penge på bilen

Derudover er der mange løbende udgifter, man også skal forholde sig til, og det er ikke blot til forsikringer og grøn ejerafgift, der er her også tale om de udgifter, der kommer til alt fra brændstof og vedligehold. Det er derfor en dyr ting at eje, men det er noget, som mange nordjyder har fundet en god løsning på.

Find masser af gode og brugte biler i Nordjylland

Der findes nemlig en lang række gode biler på brugtmarkedet, der kan leve op til de krav og standarder, man har til en bil. Og ofte er det også muligt at finde en brugt model, der ikke har været udsat for særlig meget slid og kun har kørt ganske få kilometer, hvorfor den næsten er så god som ny. Her er prisen bare langt under den normale købspris, og derfor har du rig mulighed for at gøre dig en god handel, hvis du kan gå på kompromis med den nye fornemmelse.

Du behøves ikke at gå meget på kompromis, men du kan spare mange penge

Synes du, det lyder fornuftigt, og vil du gerne gøre lige som mange nordjyder fra for eksempel Aalborg? Så køb brugt bil og spar penge allerede i dag og oplev, hvor let det er for dig at komme omkring i god kvalitet uden, at du skal gå på kompromis med din økonomi. Det betyder, at du har penge til overs, som du kan bruge på så mange andre sjovere ting i hverdagen, og du slipper måske endda for at skulle en tur omkring banken for at tage et lån.