Business

Om du skal have briller for første gang eller blot vil skifte de gamle ud, er der en række af overvejelser, du kan gøre dig, inden du køber dit næste par briller.

Virksomhed

Ganer & Robenhagen

Adresse

Gravensgade 14, 9000 Aalborg

Telefon

98 11 39 11

Webside

https://ganer-robenhagen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. september

Sådan vælger du de rigtige briller

Når du skal have nye briller, så skal du blandt andet overveje stellets design, størrelse og farve. Alt dette afhænger selvfølgelig af din personlige stil, ansigtsform og behov.

Brillestellet

Brillestellet er en af de vigtigste dele i din næste brille. Stellene kommer i et hav af forskellige udformninger og design, og det kan derfor virke uoverskueligt, når du søger rundt inde på internettet. Ikke nok med at brillestellet skal se godt ud, er det også vigtigt, at stellet er fremstillet i holdbart materiale.

Vigtigst af alt, så er komforten uden sammenligning det vigtigste punkt, når du vælger brillestel. Hvis du skal gå med briller til dagligt i alle vågne timer, er det vigtigt, at stellet sidder godt på din næse og ører. Ellers bliver det en træls oplevelse, hver gang du skal have brillerne på i længere tid.

Ansigtsform

Når du skal vælge dit næste brillestel, kan du med fordel tage udgangspunkt i din ansigtsform. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du har et aflangt, rundt eller firkantet ansigt, når du skal vælge briller. Du kan fremhæve forskellige elementer i din ansigtsform med de rette briller. Har du et meget kantet ansigt, kan du med fordel købe et par briller, der bløder dit ansigt mere op. Omvendt kan du købe et par mere kantede briller, hvis du har et rundt hoved.

Der findes mange guides til, hvilke brillestel der passer til de forskellige ansigtsformer. Dette kan du med fordel overveje inden, du besøger en optiker.

Match din personlige stil

Dine briller skal selvfølgelig matche din personlige stil. Dine nye briller vil uden tvivl passe bedre til én type stil, hvor det kan se fjollet ud, hvis brillerne er i en helt anden boldgade. Derudover kan du med fordel lede efter et brillestel, som komplementerer din hudfarve og eksempelvis din hårfarve. Der er nemlig forskel på, hvordan de forskellige farver spiller sammen med din hudtone. Der er eksempelvis farver, som får dig til at fremstå blegere eller fremhæver din mørke tone.

Kompetent optiker i Aalborg

Leder du efter en kompetent optiker i Aalborg, kan du med fordel besøge Ganer & Robenhagen midt i Aalborg Centrum. Om du skal have foretaget en synstest eller blot på udkig efter nye briller, får du kompetent rådgivning, hvad end dine behov måtte være. Med et stort udvalg af de største mærker inden for briller og solbriller, finder du med sikkerhed et par briller, som matcher netop din stil.