Business

Skal du have skiftet taget på dit hus inden for en overskuelig fremtid?

Virksomhed

Jammerbugt Tag & Montage

E-mail

info@jammerbugttag.dk

Webside

https://jammerbugttag.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. juli

Sådan vælger du den bedste tagdækker i Nordjylland

Og vil du gerne finde den bedste tagdækker i Nordjylland til at hjælpe dig med at få lagt et nyt tag?

Her i artiklen kommer vi med vores bud på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal hyre en tagdækker til at lægge dit nye tag. Der kan nemlig være stor forskel fra tagdækker til tagdækker.

Hvor høj eller hvor lav er prisen på et nyt tag?

Prisen er klart et afgørende parameter, når du skal ud at hyre en tagdækker i Nordjylland. Der er ikke en fast sats for, hvad de forskellige håndværkerfirmaer må tage for deres ydelser, og der kan derfor være stor forskel på, hvad prisen ligger på, når du skal have lagt et nyt tag.

Brug tid på at ringe rundt til mindst tre forskellige tagdækkere i Nordjylland for at fornemme prislejet. Husk på, at et nyt tag i princippet er et vidt begreb. Vær derfor mere konkret, når du ringer rundt, og vær helt skarp på, om det er et af de moderne sedum tage eller et klassisk tegltag, som du gerne vil sammenligne priser på.

Bliver der slået af prisen, hvis du selv hjælper til?

Har du tid og lyst til selv at hjælpe til, når der skal lægges nyt tag hjemme hos dig? Du kan spare mange penge ved selv at give en hånd med undervejs - under kyndig vejledning af tagdækkeren naturligvis - og det kan være en god måde at få prisen på det nye tag lidt ned.

Forhør dig, om det er en mulighed, når du ringer rundt. De fleste tagdækkere vil gerne høvle af prisen, hvis du selv lægger arbejdstimer i tagbyggeriet, men der findes også nogle, der ikke vil.

Kender du nogen, der kender nogen?

Måske er der en eller flere i din omgangskreds, der er gået over til de grønne sedum tage? Eller måske har naboen netop fået lagt et nyt tegltag på? Hold gerne et vågent øje med husene i det område, du bor i – og vær ikke bleg for at spørge, hvordan tilfredsheden har været med den tagdækker, der har været på opgaven.

Andres erfaringer er guld værd, når du skal ud at finde en dygtig tagdækker i Nordjylland. Det kan nemt være nøglen til, at du selv får hyret den bedste mand til opgaven, når det er dit tag, der står for skud.