Business

Midt i en sorgperiode kan alt andet end sorgen virke uoverskuelig og ligegyldig, og derfor kan du lette mange spekulationer, når du finder hjælp udefra.

Virksomhed

Jammerbugt Bedemand

Adresse

Erik Banners Vej 55, 9460 Brovst

Telefon

98 20 44 44

E-mail

kirsten@jammerbugt-bedemand.dk

Webside

https://jammerbugt-bedemand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. februar

Sådan vælger du den rigtige bedemand

Der findes et utal af forskellige bedemænd, og derfor kan du med fordel undersøge flere forskellige.

I denne artikel vil du få et indblik i, hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger en bedemand.

- Delte værdier skaber tryghed

Selvom alle bedemænd i grove træk foretager sig de samme opgaver, så har de alle forskellige kerneværdier. Eksempelvis vægter nogle bedemænd bæredygtige begravelser højt, andre omsorg og støtte gennem samarbejdet og nogle en ligeværdig service uanset tro og religion.

Det kan gøre samarbejdet mere trygt, hvis du ved, at I deler nogle af de samme værdier i forbindelse med afskeden af afdøde. Brug derfor lidt tid på at undersøge de forskellige, for det vil i sidste ende bringe dig mere tryghed og ro inden det sidste farvel.

- Forhør dig hos dine nærmeste

Det kan være svært at navigere rundt på internettet, fordi du kan komme i tvivl om, hvorvidt bedemændene taler sandt eller ej. De bedste anbefalinger, som vi mennesker kan få, er gennem vores netværk. På den måde er du sikret, at du får en troværdig og ufiltreret holdning.

Efter et dødsfald er tryghed utrolig vigtigt for de pårørende, og du kan yderligere øge trygheden, hvis du vælger en lokal bedemand i Brovst og Fjerritslev. De kender til det område, som begravelsen og bisættelsen skal foregå i, og samtidig vil I have en fællesnævner i form af, at I er bosat i samme område.

- Uforpligtende samtale

En stor andel bedemænd er godt klar over, at det kan være svært at vælge. Derfor tilbyder mange af den en uforpligtende samtale, så du kan lære dem at kende. På den måde kan du få sat ord på dine behov og ønsker til forløbet, og derudover kan du få et indtryk af, om de kan imødekomme dine ønsker.

Under samtalen har du en oplagt mulighed for, at du kan blive oplyst omkring prisen. Bedemænd kan svinge utrolig meget i pris, så bliv endelig informeret om prisen inden, at du takker ja til et samarbejde.

Inden du takker ja til hjælp fra en bedemand, kan du med fordel undersøge udvalget en smule, så du er sikker på, at du vælger den rigtige. En afskedsceremoni er et vigtigt led i den senere sorgproces, derfor vil et trygt og godt samarbejde med en bedemand have en stor betydning for dig og din familie. Søger du en bedemand i Jammerbugt og Vendsyssel , så overvej Jammerbugt Bedemand ved Kirsten Steffensen.