Business

Gardiner findes i mange forskellige modeller, længder og farver. Derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken type af gardiner, som passer lige netop til dine ønsker og din indretning.

Virksomhed

Gardinmontøren

Telefon

98 14 95 00

E-mail

mail@gardinmontoren.dk

Webside

http://gardinmontoren.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. februar

Sådan vælger du dine næste gardiner

I denne artikel kan du blive klogere på, hvilke fordele, der findes hos nogle af de mest populære typer af gardiner.

Rullegardin

Søger du en funktionel og fleksibel løsning, så er rullegardiner et oplagt valg. De passer til de fleste typer af vinduer, og farvemulighederne er uendelige. På den måde kan du få en praktisk løsning, hvor du selv bestemmer, om gardinet skal være diskret eller iøjnefaldende.

Stofgardin

Det lange stofgardin tilføjer en hyggelig og romantisk stemning til din bolig. Ved denne type af gardin er materiale afgørende, da det påvirker rummets udtryk. Det lange og tunge velourgardin vil give en luksuriøs fornemmelse, hvorimod det lyse bomuldsgardin vil skabe et let og sommerligt udtryk.

Denne type af gardin er oplagt til et soveværelse, fordi stofgardiner kan fås med mørklægning. På den måde kan gardinet både være funktionelt og en fryd for øjet samtidig.

Lamelgardin

Denne type af gardin sikrer et moderne og elegant udtryk på samme tid. De lange og elegante lameller fungerer i flere forskellige rum, fordi man selv kan regulere lysindfaldet. Lamelgardiner kan vinkles, så du får lige netop den mængde lys, du ønsker. Du opnår en fornemmelse af balance i rummet med gardinernes lige linjer, hvilket medfører til rolige omgivelser.

Foldegardin

Denne type gardin er oplagt til at skabe hyggelige rammer i hjemmet. Med dens puffede udtryk i mange farvemuligheder, kan foldegardinet bruges i flere forskellige rum, hvor den hyggelige stemning er et must. Gardinet kan laves i flere forskellige typer af materiale, så det dækker lige nøjagtig dine behov.

Når du skal købe nye gardiner, er det en fordel at handle hos en gardinmontør. Det kan betale sig at investere i gardiner i høj kvalitet, så levetiden forlænges mest muligt. Det er både i forhold til deres stand, men også for at undgå misfarvning indenfor kort tid.