Business

Du behøver ikke at gå på kompromis med moden, selvom du gerne vil tage valg i hverdagen, som ikke belaster miljøet og klimaet. Foretrækker du grønne valg i stedet for konventionelle idéer?

Virksomhed

Shaping New Tomorrow

Adresse

Danmarksgade 15a, 9000 Aalborg

Telefon

+ 45 42 90 90 24

E-mail

info@shapingnewtomorrow.dk

Webside

https://shapingnewtomorrow.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Sådan vælger du moderigtigt og bæredygtigt tøj – fra inderst til yderst

Den stigende interesse for bæredygtigt tøj har fået den miljøvenlige mode frem på hylderne, så du kan klæde dig på efter tidens trends uden at belaste klimaet.

Du kan faktisk finde lækkert bæredygtigt tøj, så du kan være velklædt fra inderst til yderst.

Underbukser til mænd med perfekt pasform

Kender du de underbukser til mænd, som kradser, napper og aldrig kommer til at sidde helt perfekt? Hvis du har prøvet sådan et par, ved du med sikkerhed, hvor vigtigt det er med den rigtige pasform på underbukserne – men her er materialer også vigtige. Både for din komfort såvel som kære moder jord.

Det har nemlig stor betydning for den daglige komfort, at der ikke skal rettes på stoffet i tide og utide. Det skal i stedet føles så lækkert mod huden, at du ikke tænker over, at du har dine underbukser på.

Er du klar til at skifte de slidte boxershorts ud med underbukser til mænd, der har den perfekte pasform?

Tag underbukser på som passer til din livsstil – og vælg materialer med omhu

Lever du et aktivt liv eller sidder du stille i mange af dagens timer? Dine underbukser skal føles behagelige uanset, hvordan din dag ser ud.

I dag er bæredygtigt tøj udviklet, så der ikke bliver indgået kompromiser i forhold til din komfort. Bløde, behagelige materialer er grundlaget, og det slidstærke stof sikrer, at du kan have glæde af dine underbukser i mange år.

Gå efter genanvendte materialer eller naturlige materialer som viskose og bomuld.

Du kan have glæde af bæredygtigt tøj i mange år

Det handler ikke kun om produktionsformer, når samtalen falder på bæredygtigt tøj. Du ved med stor sandsynlighed allerede, at tekstilindustrien har fået hug for måden, de fremstiller deres tøj på.

Ved du, at produktionen i dag går i en mere miljøvenlig retning?

Efterspørgslen på bæredygtigt tøj er stærkt stigende, og den miljøbevidste mand kan derfor klæde sig på efter moden fra inderst til yderst uden at gå på kompromis med sine værdier.

Vælg bæredygtigt tøj af genanvendelige materialer

Vil du klæde dig i bæredygtigt tøj? Du får glæde af dit tøj i mange år, når du vælger tøj, som er fremstillet af gode, stærke materialer.

Polyester er et holdbart materiale, som giver dit tøj en lang levetid, men er det miljøvenligt at bruge? Bæredygtigt tøj kan være lavet af polyester, som er fremstillet af gamle plastikflasker. Du kan derfor med god samvittighed vise omtanke for miljøet, når du klæder dig i bæredygtigt tøj, som er lavet af dette materiale.