Business

Når du skal sælge din bolig, kan det være en rigtig god ide at få lavet en tilstandsrapport, som er et skriftligt dokument, der bliver udført af en byggesagkyndig.

Virksomhed

Tiltstandsrapport Pris

E-mail

kontakt@tilstandsrapport-pris.dk

Webside

https://tilstandsrapport-pris.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. oktober

Salg af bolig i Aalborg? Derfor er tilstandsrapporten vigtig

Tilstandsrapporten beskriver en lang række faktorer, og bliver dannet ud fra en sammenligning med andre boliger af samme type og alder. Rapporten bliver udarbejdet ud fra et visuelt syn, og der er ikke tale om et decideret indgreb i bygningen for at undersøge dens tilstand. En sådan rapport kan udføres på parcelhuse, sommerhuse såvel som ejerlejligheder.

Er en tilstandsrapport nødvendigt?

En tilstandsrapport er ikke noget krav, men langt de fleste får det gjort. Det giver også mulige købere en langt bedre indsigt i boligens faktiske tilstand. På den måde kan man undgå grimme overraskelser efter at have købt boligen.

Hvis du i forbindelse med dit salg af bolig gerne vil tegne en ejerskifteforsikring, er en tilstandsrapport dog et krav. Såfremt du får udarbejdet en tilstandsrapport samt tegner en ejerskifteforsikring, kan du som sælger ikke gøres ansvarlig for fejl eller skader på boligen i de 10 år, som loven ellers foreskriver.

Hvad koster en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport kan godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, men kan som oftest betale sig at få lavet. Det er svært at give en konkret pris på hvad en tilstandsrapport koster, men de ligger typisk i intervallet 4.000 kr. og 10.000 kr. alt afhængig af boligens størrelse og alder.

Står du overfor et kommende boligsalg i Aalborg og vil gerne have den lavet billigst muligt? Så findes der online portaler, hvor man kan indhente tilbud fra 3 forskellige leverandører. På den måde sikrer du dig at få udført den samme opgave til den billigst mulige pris, og så er det ovenikøbet helt gratis og uforpligtende. Se mere her om hvordan du sammenligner priser på tilstandsrapporter i Aalborg