Business

Hvis du har et ønske om at begynde at dyrke mere motion i din hverdag, kan du komme i gang med det på forskellige måder.

Virksomhed

Ketshop

Adresse

Blangstedgårdsvej 14, 5220 Odense SØ

Telefon

65906690

E-mail

info@ketshop.dk

Webside

https://ketshop.dk/shop/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. november

Savner du mere motion i din hverdag? Start til padel tennis

Du kan begynde at træne i et fitnesscenter, løbe ture eller træne derhjemme, men du kan også starte til en sportsgren.

Hvis du gerne vil prøve at starte til en sportsgren, kan du f.eks. vælge padel tennis .

Dyrk motion på en sjov måde

Det er ikke alle, der synes, det er det sjoveste at træne nede i et fitnesscenter eller løbe en tur f.eks. Når du starter til en sportsgren derimod, kan du dyrke motion, imens du har det sjovt. Det føles ikke på samme måde som hård motion, når du spiller paddle tennis, fordi du lever dig ind i det og har det sjovt, imens du motionerer.

Bliv en del af et fællesskab

Når du starter til en sportsgren såsom padel tennis, så bliver du også en del af et fællesskab. Du er derfor ikke alene om at motionere. Du møder en række mennesker med samme interesse som dig, som du kan have det sjovt med et par gange om ugen.

Når du har et hold og et fællesskab, som du ved, du skal dukke op til, føler du dig også mere tvunget til at komme afsted. I modsætning til hvis du skal alene ned i et fitnesscenter, så kan det somme tider godt være svært at finde noget motivation.

Gør din sport til en del af din hverdag

Hvis du har svært ved at gøre motion til en større del af din hverdag, er det oplagt at starte til en sport. Når du træner og motionerer alene, skal du selv planlægge, hvilke dage du skal gøre det. Du skal hive nogle dage ud af din kalender, hvor du tager ned i et fitnesscenter og træner eller tager ud og løber en tur. Når du gør det på den måde, er det nemt at udskyde det, hvis ikke du føler, at du har tid eller overskud til det.

Hvis du i stedet starter til en sport, er altid nogle bestemte dage, som du skal møde op på, så det handler for dig bare om at tilpasse de dage til din kalender. På den måde gør du det lettere for dig selv at komme af sted hver uge.