Business

Vi skal passe på de mennesker, der har nedsat mobilitet. Det kan nemlig være en enorm udfordring i hverdagen, når man ikke kan bevæge sig problemløst fra det ene gøremål til det andet.

Virksomhed

Hjemmeoptik

Webside

https://hjemmeoptik.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. november

Service leveret til hoveddøren

Derfor er det en positiv udvikling, at flere og flere butikker går ekstra længder for, at kunderne oplever en god service. Det bliver blandt andet gjort gennem hjemmelevering og service i private hjem.

Nedenfor er et udpluk af hvilken type service, som vi kan få bragt til hjemmet:

Nyt til garderoben

Vi mennesker har længe kunnet bestille pakker til hjemmet. Det gælder blandt andet, hvis vi køber nyt tøj online. Efter vi har bestilt et nyt sæt tøj hjem, så har vi mulighed for at kunne have det på få hverdage efter.

Mad bragt lige til køleskabet

Et nyere tiltag, som er blevet taget godt imod, er madlevering. Vi behøver ikke længere bevæge os ned i det lokale supermarked, hvor vi glemmer halvdelen af varerne på grund af stress, fordi størstedelen af byen samles derinde efter arbejdstid. Vi har nu mulighed for at købe dagligvarer online, så vi øger garantien for at huske samtlige varer.

Hjemmelevering af interiør

Et andet forholdsvis nyt tiltag er, at vi kan handle interiør online, og få det leveret direkte til døren kort tid efter bestillingen. Det vil altså sige, at hvis man ikke har mulighed for at samle et stort tøjskab, eller en anden krævende genstand, kan den nu blevet leveret og samlet i hjemmet.

Få din optiker hjem til dig

Udover dagligvarer, indkøb af tøj og interiør er der også andre typer af service indenfor hjemmet. Vi kan også få vores optiker hjem i dagligstuen. Ældre, eller folk med reduceret mobilitet, kan få foretaget en synsprøve i hjemmet . Synet er en vigtig del af vores velvære, fordi vi kan hurtigt få mange gener, hvis vi ikke har den rigtig styrke i brillerne. Derudover kræver et synsprøve et fysisk nærvær, og derfor er det en enorm hjælp, at optikere kan behandle kunder i deres eget hjem.

Flere og flere butikker tilbyder en ekstra service, og det er en stor hjælp til de mennesker, som ikke selv har mobiliteten til at lave gøremål udenfor hjemmet. Det gør sig især gældende for den ældre generation, som kan beholde en normal hverdag, fordi flere butikker i landet tilbyder en helt ekstraordinær service.