Business

Shapewear kan rent faktisk gøre helt fantastiske ting for din krop.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. marts

Shapewear får din figur til at stråle

Et stort problem inden for mode er at lave lingeri, der passer til alle kropsformer, som får figuren til at fremstå på bedst mulig vis. Med Shapewear kan man som udgangspunkt vælge lingeri, der passer til lige præcis den kropsfigur, man har, hvad end det er timeglas, rektangel eller triangel.

Shapewear er lavet i forskellige former og materialer, som udgør et stort udvalg af lingeri, så du kan finde lige præcis det, du finder mest behageligt, og som tilmed også komplimenterer din figur.

Komfortabelt lingeri der er kommet for at blive

Shapewear er lavet, så det passer til alle, og det er derfor, at det fungerer så godt. Det fås tilmed også i forskellige modeller alt efter hvad man føler, er det mest behagelige, og hvad man selv synes, ser bedst ud. Hvis du føler, at du har lidt for meget på sidebenene, så kan Shapewear hjælpe dig med at skjule dine kurver og få dig til at se mere slim og glat ud.

Trusserne laves tilmed også i forskellige modeller alt efter, hvor meget du ønsker at dække til. De kan gå op til navlen men findes naturligvis også i modeller, der går over navlen. Nogle af modellerne er også lavet med anti-cellulite og kølende effekt – i tyndt stof og sømløse kanter, så de kan bruges året rundt.

Kjoler og bodystocking til både fest og hverdag

Med Shapewear har du behageligt og yndigt lingeri, og her er det endda lige meget, om du skal til fest eller bruge det i dagligdagen. Med Shapewear får du både lingeri, der er pænt og behageligt at have på. Det fås både som kjoler og som bodystocking, der holder maven på plads og strømliner taljen.

Det er vigtigt at føle sig tilpas i sit lingeri. OnlineLingeri hjælper dig gerne med råd og vejledning i forhold til, hvad der passer bedst til dig.