Business

Glimmermaling er super flot, og det kan med garanti sætte et specielt præg på dit hjem.

Virksomhed

Farveland Butikken

Telefon

9842 1200

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. marts

Shine dit hjem op med glimmermaling

Ønsker du at gøre dit hjem mere livligt og give det en ekstra dimension, så kan du nu gøre det med glimmermaling. Glimmermaling er en speciel slags maling, som du nemt selv kan påføre og få lov at danne mønstre i for at gøre dit hjem ekstra unikt. Glimmermaling fås i mange forskellige farver og shines, og det kan bruges i alle hjemmets rum.

Få dit hjem til at skinne

Med glimmermaling fra Primacol kan du let og enkelt få det kedeligste rum i hjemmet til at være det mest strålende. Alt efter hvilken glimmermaling du går med, vil resultatet altid skinne. Med Primacols Silver Sand eller Golden Sand har du mulighed for selv at lave mønstre på din væg med malingen. Så du bestemmer selv, hvordan du vil have din vægs mønster til at være, så det bliver ekstra unikt og personligt. Dit hjem får således nogle flotte dekorative vægge.

Stjerner på væggen

Har du altid drømt at have en stjernehimmel på væggene i dit hjem? Det kan nu blive en realitet. Let’s Shine malingen er med til at give din væg et stjernehimmel look, som er utroligt behageligt at se på. Det giver også rummet en ekstra dimension og gør det endnu mere hyggeligt.

Let’s Shine findes i mange farver, så man selv kan bestemme lige den farve, man ønsker at få i sit hjem,så det ender med at spille rigtig godt sammen med resten af hjemmet.

Let´s Shine malingen fra Primacol tager dine vægge og indretning op på nye niveauer. Ønsker du en vægfarve med flotte effekter, der glimter som en stjernehimmel? Så er Let´s Shine et oplagt og unikt valg. Ved blanding af de smukke sølvpartikler styrer du helt selv, hvor meget eller hvor lidt af den smukke effekt, du ønsker at vise. Det er perfekt til dig, der vil danne et helt unikt hjem.