Business

Hvad er det nyeste inden for børnemode, -møbler og -tilbehør? Som nybagt (og ikke mindst træt) forælder, kan det være svært at følge med i, hvad der op og ned, når det kommer til trends inden for børnetøj.

Virksomhed

Luksusbaby

Adresse

Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV

Telefon

50508487

E-mail

info@luksusbaby.dk

Webside

https://luksusbaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Shirley Bredal og Trunki: 2 populære børnebrands, du absolut ikke kan undgå

Alligevel kan det være rart at vide, hvad der man egentlig har at vælge mellem.

Læs med i indlægget her, hvor vi introducerer dig til hele to mærker, der er skelsættende i forhold til børnemode – nemlig Shirley Bredal og Trunki.

Shirley Bredal laver det fineste (og mest komfortable) tøj i strik

Hvis du har fulgt med i den generelle mode, i blogverdenen og på Instagram, har du måske bemærket, at tøj i strik er blevet meget populært. Flotte veste udover skjorter er ikke et sjældent fænomen længere, og det samme gør sig gældende, når det kommer til børnemode.

Især mærket Shirley Bredal har gjort sig bemærket for deres flotte strik. Mærket håndlaves i Kathmandu, hvor de lokale kvinder strikker yndige designs i rene, lækre materialer. På grund af den håndlavede proces er der derfor heller ingen af varerne, der er identiske - det betyder, at alt du køber er helt unikt.

Børnetøj med god samvittighed

Shirley Bredal har formået at skabe et brand, hvor tøjet er smukt, fint og tidløst. Det håndstrikkede tøj er udelukkende lavet på naturlige fibre på grund af deres åndbarhed og komfort.

Online kan du derfor finde et bredt udvalg af lækkert tøj fra Shirley Bredal, der er både behageligt, blødt og komfortabelt – det er alt sammen tøj, du med god samvittighed kan klæde dit barn i.

Trunki gør rejser lidt sjovere

Skaberne bag Trunki ville gøre rejserne lidt nemmere for hele familien. Det var målet. Både mor og far skulle have mere overskud, og børnene skulle have mere sjov – og det skulle alt sammen ske ved hjælp af en kuffert.

Trunki giver dit barn en solid rejsemakker, der både kan opbevare, underholde samt være en hvileplads, når trætte børneben trænger til en pause.

Gør rejsen hyggeligere for jer alle

Kufferterne er nemme at transportere for både mor, far og barn – og måske endda søskende. Hver kuffert kommer i et flot design, som oftest er inspireret af et dyr. Det gør dem for det første sjove at se på for børnene, men de er også nemmere at spotte på bagagebåndet.

Trunki er naturligvis lavet i et slidstærkt materiale, som både kan holde til at blive fyldt op, transporteret samt siddet på – af dit barn, selvfølgelig.