Business

Hvis der er noget, som de fleste danskere er glade for, så er det at dyrke motion og i særdeleshed at træne i fitnesscentre. Motion er vigtigt for vores fysiske og mentale velvære, så det er derfor ingen undren, at der er så mange danskere, som bruger meget af deres fritid på at træne og motionere.

Virksomhed

Buanco System A/S

Webside

https://buanco.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. januar

Skab det perfekte fitnesscenter med disse must haves

Det absolut vigtigste træningsudstyr

Vi har alle prøvet at føle os fortabte i et helt nyt fitnesscenter, som vi ikke har været i endnu. For de fleste fitnesscentre har et hav af forskellige maskiner, som hver især træner forskellige dele af kroppen igennem isolationsøvelser – men det er slet ikke nødvendigt, med alle de forskellige øvelser. Man skal blot sørge for at give folk mulighed for at kunne benytte nogle frivægte, da man kan træne alle kroppens muskler med frivægte. Disse 2 ting, skal man have styr på:

1.Squatstativer

Med et squatstativ kan man træne alle kroppens muskler – det er et faktum. Man kan nemlig træne alle basisøvelser, som er de øvelser, som rammer de største dele af kroppen. Man kan naturligvis udføre en squat til at træne den nedre del af kroppen. Man kan udføre et dødløft som primært træner rygmusklerne. Endeligt kan man med en bænk udføre et bænkpres, som træner brystet og den øvre den af kroppen.

2.håndvægte

Til at træne de mindre dele af kroppen kan man dog supplere med nogle frivægte, hvor man bl.a. kan træne musklerne i overarmene, skuldrene, brystet og ryggen.

Forskellige muligheder for motion er vigtigt

Man skal selvfølgelig også huske at give folk mulighed for at dyrke motion i fitnesscentret udover at styrketræne. Man skal dog huske at investere i nogle forskellige maskiner, da man hurtigt kan komme til at gå død i en enkelt disciplin, når det drejer sig om motion, hvor man får pulsen op. Med disse 3 maskiner går du ikke galt i byen.

1.Løbebånd

Løbebånd er utroligt vigtigt for fitnesscenteret, da det er noget, som de fleste kan benytte og nyder, at benytte. Lød er en af de mest effektive former for motion, så derfor er det en god ide at have en række af løbebånd.

2.Romaskiner

Romaskiner er noget, som man altid burde have. Romaskinen har nemlig den effekt, at den træner hele kroppen, da man både aktiverer arme og ben.

3.Motionscykler

Motionscyklen er som det sidste det, som du skal have i dit fitnesscenter. Danskere er glade for at cykle, men det gode ved en motionscykel er at intensiteten ikke nødvendigvis behøver at være så hård, som den er ved løb.

Vendingsautomater med drikkelse og fødevarer

Som det sidste, er det en rigtig god idé at investere i nogle automater med drikkelse og fødevarer, så gæsterne i centeret kan benytte vending automaten, hvis de har glemt en drikkedunk eller blot trænger til noget energi før eller under træningen.

Betaling i vending automater kan i mange tilfælde foregå over medlemskortet, som man har i det gældende center, men det skal naturligvis også være en mulighed at betale med sit eget betalingskort.

Vendingsautomater er noget, som man kan supplere med i ethvert fitnesscenter, lad dig inspirere af denne artikel for at skabe et fitnesscenter, som dine gæster vil elske at besøge.