Business

Lys er et kæmpe medskabende element i enhver boligindretning. Derfor er det også vigtigt at man ved hvordan man bruger lyskilderne bedst muligt. Der findes rigtig mange valgmuligheder og typer af lamper inden for området, og det kan derfor også være svært at finde lige præcis de muligheder der passer ind i forskellige værelser. Her kommer der et par råd til, hvordan den gode stemning i rummet skabes, og hvad I kan kigge efter, når I skal på udkig efter lamper til hjemmet.

Virksomhed

Grape Design

Webside

https://grapedesign.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. april

Skab en dejlig atmosfære i hjemmet ved hjælp af lyskilder

Varme rum

Når I vælger lamper til boligindretning, går I måske ud fra et ønske om at skabe en dejlig stemning i rummet. Men hvordan gør man så det? For jeres lyskilder i hjemmet, kan have stor indflydelse på hvilken atmosfære der skabes i rummet. Vi kan hurtigt mærke når lyset er for koldt, og når pæreren udgiver et lys som er for skarpt. Derfor kan det være smart at tænke over at købe varme lyskilder til jeres hjem. Det vil afspejle sig i den stemning, der opstår når lyset tændes.

Eksperimenter med udtryk, form og materialer

Der findes sikre valg når det kommer til valget af lamper som I bruger i indretningen. Til nogle formål kan det også være helt fint og passende at holde sig til simple udtryk, hvilket kan give et rigtig smukt udseende i hjemmet. Bord-, gulv-, lofts- og væglamper er typer af lyskilder der alle gør noget forskelligt til rummet. Eksperimenter eventuelt lidt med kombinationer af materialer og former, så vil I måske opdage at det bidrager med noget nyt til jeres indretning. Selvfølgelig er lampernes æstetiske udtryk meget vigtigt, når I køber lamper, men prøv at undersøge udvalget af forskellige typer for udtryk, måske vil I opdage noget nyt som I ikke havde tænkt på før.

Skab sammenhæng i rummet

I kan skabe en rød tråd i forskellige rum, når I kombinerer lyskilderne på en smart måde. Miks også gulv- og bordlamper, så I ikke blot har én loftslampe og væglamper i soveværelset for eksempel. Forskellige lyskilder er en hurtig og nem måde at skabe en hyggelige stemning på. En anden måde at skabe sammenhæng i et værelse på, er gennem materialevalg som fungerer godt sammen. Varme materialer i milde farver kan fungere godt ét sted, mens mere modige farvevalg og sjove former kan fungere rigtig godt i en anden kontekst.