Business

Skal du holde fest? Hvorfor så ikke gøre den ekstra sjov og anderledes med UV maling?

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juli

Skab et brag af en fest med UV maling

Bed dine gæster om at klæde sig ud med sjove mønstre lavet af UV-maling, så er der garanti for et brag af en fest, der er helt sin egen. Du kan få billig UV maling og makeup online, og du kræver derfor ikke for meget af dine gæster.

UV-maling kan bruges på et hav af måder

Det sjove ved UV maling er, at det kan anvendes på flere forskellige måder. UV maling er selvlysende og har ofte neonfarver, der for alvor sparker gang i farvepaletten.

Du kan både bruge malingen i ansigt og på krop, men du kan også lave mønstre med det på en lys t-shirt, som du vil gøre lidt ekstra festlig.

Skal der glimmer på festen?

Elsker du glitter og glimmer, så er UV maling med glimmer lige noget for dig. Glitter er altid en sikker vinder, når der skal være fest.

Kombiner gerne dit look med både neonfarver og glimmer, så du får dit helt eget personlige udtryk. Du kan eksempelvis male mønstre med glitter i ansigtet og bruge neonfarverne på din t-shirt – på den måde får du for alvor sat gang i et festligt udtryk.

Sluk for lyset og lad dine gæster lyse op

UV maling træder først for alvor i karakter, når mørket falder på. Derfor bør du holde din fest i et mørklagt rum, så du og dine gæster kan lyse op i mørket.

Det er en sjov måde at holde fest på – og det ser ikke mindre fedt ud, når en masse glade neonfarvede gæster danser rundt i mørket.

Læg makeup, der matcher dit sprælske look

For at sætte det helt rigtige prik over i’et så gå efter en farverig makeup, der kan matche dit øvrige look. Det er ikke sikkert, du har lyst til at male med UV maling på dine øjenlåg eller læber. Brug derfor almindelig makeup til at lægge farve de steder.

Vil du fuldføre dit sprælske look helt, så lakér dine negle i alle regnbuens farver. Hvis du ikke allerede har forskellige neglelakker, kan du få billig neglelak i forskellige farver online. På den måde bliver det ikke dyrt at skabe det helt rigtige look til en anderledes og festlig aften i farvernes tegn.