Business

Det kan være svært at skabe den have, man drømmer om – især fordi en indbydende og vedligeholdt have kræver meget arbejde.

Virksomhed

pooloasen.dk

Webside

https://pooloasen.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 20. januar

Skab et nyt udtryk i haven

Det er ikke sikkert, at du har de rette kompetencer til at anlægge haven på ny eller forstår dig på blomster, men det skal ikke være en hindring. I denne guide kan du nemlig finde inspiration til, hvordan du på simpel vis kan skabe den have, du drømmer om, så du kan nyde de lune sommeraftener i den fineste have.

Investér i en pool til de varme sommerdage

Der er ikke noget bedre end at kunne hoppe direkte ud i poolen, når solen bager ned i haven en varm sommerdag. En pool til haven behøves ikke være en stor investering, for der findes et stort udvalg af forskellige pools, der kan placeres frit såvel som nedgravet i haven. Derudover fås de i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Med en pool i haven kan du i den grad imponere gæsterne, når de kommer forbi om sommeren.

Skift havemøblerne ud med et lækkert loungesæt

Er de gamle havemøbler ved at være slidt ned på grund af det danske vejr, og vil du gerne kunne sidde i haven med vennerne til et brætspil eller en grillaften? Så bør du overveje at investere i et loungesæt til haven. Med de rette havemøbler kan du på ingen tid bringe indretningen i haven og i hjemmet sammen og dermed få alt til at gå op i en højere enhed.

Byg en terrasse og bring hyggen udenfor

Har du ikke en terrasse i haven, hvorfor så ikke bygge en? Hvis du ikke selv har hænderne godt skruet på, så kan du hente hjælp hos et håndværkerfirma, der kan hjælpe dig med at udarbejde en plan og lægge terrassen for dig. Terrassen giver dig mulighed for at bringe hyggen udenfor når som helst. Vil du også kunne nyde din terrasse i koldere måneder, så overvej en overdækket terrasse.

Sæt prikken over i’et med hyggelig belysning

Vil du gerne bringe indretningen i haven til nye højder, så skal du på jagt efter den rette belysning til haven. Du kan for eksempel investere i hyggelige lyskæder, lanterner, fakler eller solcellelamper. Med belysningen kan du skabe en ekstra hyggelig stemning og sætte fokus på særlige steder i haven.