Business

Trænger din bolig til en overhaling, så den kan stå knivskarpt? Eller har du købt en ny bolig, hvor du gerne vil have det bedste af det bedste?

Virksomhed

DLCS ApS

Adresse

Egå Møllevej 5, 8250 Egå

Telefon

50554404

E-mail

info@dlcs.dk

Webside

https://dlcs.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. februar

Skab forandring i boligen ved at give de gamle gulve nyt liv

Gulve er afgørende for en boligs atmosfære, og derfor har disse også en stor betydning i din nuværende eller kommende bolig.

Går du med tanker om at udskifte gulvet, er denne artikel lige for dig. En udskiftning af det eksisterende gulv er en dyr løsning, og det er sjældent nødvendigt med den helt store tur. I stedet kan du overveje at få lavet en gulvafslibning, der kan give dig skinnende resultater.

Hvorfor vælge en gulvafslibning?

Når vi taler om gulvafslibning, handler det om at give dit nuværende gulv et nyt liv. Her slibes den eksisterende overflade ned, så du får et helt frisk gulv i stedet. På den måde kan du slippe af med slid og ridser, og med en gulvafslibning bliver alt pludselig muligt.

Med forskellige former for olier, maling og lakeringer kan du selv skabe det gulv, du drømmer om. Den helt store fordel ved at få foretaget en gulvafslibning er, at du sparer en masse penge. Det koster dig nemlig ikke en formue at få nyt liv i boligen, for det er i langt de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt at udskifte gulvet.

Foruden at være en billigere løsning så er gulvafslibning også med til at spare dig for en masse tid. Processen er langt kortere end ved gulvlægning. Desuden kan du bruge gulvet med god samvittighed, idet du beholder de nuværende gulve, så du skåner natur og miljø ved at genbruge gode og holdbare materialer.

Forskellige udtryk baseret på dine valg

En gulvafslibning bør altid foretages af en professionel fagmand, der kommer helt ud i alle hjørner. Vælger du et professionelt firma, vil du ofte have flere års garanti på arbejdet. Det er din sikkerhed for at få det helt rigtige resultat.

For at skabe de gulve, du går og drømmer om, er efterbehandlingen afgørende. I dag er der et væld af forskellige muligheder for lak, olier og maling på markedet, og kun fantasien sætter grænser. Ønsker du at lysne rummet noget mere, kan du med fordel vælge en hvid lak, der lysner trægulvet og giver en behagelig og blød overflade.

Drømmer du derimod om farver eller mørkere toner, findes der både olier og forskellige former for maling, der kan være gode valg. Og bare rolig, fortryder du efter en årrække, kan du få endnu en gulvafslibning og således holde dine gulve i live på den ønskede måde.

Økonomiske fordele for dig

Udover at spare en stor post i budgettet ved at vælge gulvafslibning frem for helt nye gulve, er der også andre økonomiske fordele for dig. Du har nemlig mulighed for at gøre brug af dit håndværkerfradrag, når du får foretaget en gulvafslibning. Her kan du trække slibningen fra samt lakeringen, hvis arbejdet udføres af autoriserede fagmænd.

På den måde kan du nemt og hurtigt give din bolig et helt nyt liv, så du kan skabe de perfekte rammer for en god hverdag.