Business

Det er en underlig tid for alle i husholdningen, når en skal til at flytte hjemmefra, og hvis du er hende, der skal flytte ud, går du nok også igennem de mærkeligste følelser.

Virksomhed

Batteribyen.dk

Telefon

+45 75897200

E-mail

info@batteribyen.dk

Webside

https://www.batteribyen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. oktober

Skal du til at flytte hjemmefra pga. studie? Læs med her

En savn til det gamle, der ikke længere er her, men også en længsel efter alt det nye, der kommer til at ske i dit liv nu. Der venter sig mange spændende ting, men det er selvfølgelig for det meste lidt sørgmodigt at forlade dine forældres trygge sted og pludselig bevæge sig ud og udforske verdenen selv.

Der er mange ting, som vi slet ikke tænker over, når vi bor hos vores forældre, men du skal pludselig til at tænke over det hele, og du er den eneste, der er ansvarlig for, at alle de ting bliver klaret. Det kan du helt sikkert også godt klare, men du skal også være bevist om de ting.

Husk alle de småting

Når du skal købe alle de sidste ting ind til dit hjem, kan det være nemt at glemme alle småting. Det er f.eks. usb kabler . Det lyder som en meget mærkelig ting lige at skulle huske, men faktisk bliver den meget brugbar. Det gør den især, når du går på et studie, og du skal helt sikkert have gemt nogle filer på et tidspunkt, fordi din computer har for meget indhold.

Sådan noget var der altid hjemme hos dine forældre, men nu hvor du bor selv, er det ikke ligeså nemt at anskaffe. Så skal du selv have købt det. Dog er der ingen grund til at overvurdere situationen. Du har altid mulighed for at tage ud og købe, hvad end du mangler, når du finder ud af det. Det kan bare være rart at have styr på nogle ting på forhånd, så de ikke skal stresse dig.

Madplan

På en SU er der ikke råd til luksusmad hele tiden, og det skal du måske også til at vænne dig til. Du kan ikke hele tiden tage ud at spise sammen med dine veninder, som du måske ofte gjorde, da du både hjemme hos dine forældre. Du har pludselig kun din egen indkomst, og den er bare ikke særlig høj på en SU, desværre.

Det kan være en god idé at lægge en madplan, så det også er mere overskueligt for dig. Du har et lille budget, så når du lægger en madplan, kan det være en god idé samtidig at kigge i tilbudsaviser. Måske finder du ud af, at der er meget tilbud på noget mad, og så er det jo oplagt fro dig at få handlet det ind og lavet det i denne uge.

Det er en god idé at sige til sig selv, at du kun har de penge på dit budget, og når du så har brugt dem, så bliver du nødt til at bruge det, du har i dit hjem. Ellers kan det godt blive et evigt forbrug, og så har du slet ikke styr på din økonomi længere.