Business

Der er mange fordele ved at vælge erhvervsleasing, hvis man som virksomhed skal sikre biler til de ansatte.

Virksomhed

Bøgsted A/S

Adresse

Hadsundvej 113-115, 9000 Aalborg

Telefon

98 13 40 22

E-mail

info@boegsted-as.dk

Webside

http://boegsted-as.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. november

Skal I lease jeres næste bil?

Firmabilen er en nødvendighed for mange virksomheder, hvor deres ansatte oftest skal frem og tilbage fra møder, kundebesøg, messer og lignende. Det betyder også, at firmabilen i høj grad er uundværlig for virksomheden, og oftest skal der også mere end blot én bil til.

Leasingaftaler for både private og erhverv bliver i højere grad en mere og mere populær løsning, når det kommer til valget af ny bil, og det er der flere årsager til. Det er blandt andet en hel del nemmere at have en leasingbil, da aftalen oftest er konkretiseret og specificeret ud fra ens behov i forhold til det antal kilometer, bilen skal køre. Leasingaftalen er derfor særdeles populær blandt de folk, som ønsker et overblik over økonomi og lignende, hvor man ikke får uventede overraskelser hele tiden. Vigtigst af alt er nemlig, at leasingaftalen altid vil være lavet ud fra ens behov, og så er der altså også rig mulighed for at anskaffe sig en lækker bil såsom en Alfa Romeo, som måske ville være dyrere at anskaffe, hvis ikke man leasede.

Hvorfor skal I vælge erhvervsleasing?

Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at holde styr på firmabilen, og især hvis der er flere af dem, fordi der er forskellige reglementer og lignende, man skal følge i forhold til at eje bilen som privatpersonen. Det vil derfor oftest også være et forstyrrende element i en travl hverdag, hvis virksomheder skal bruge for meget krudt på at håndtere det mere komplicerede arbejde bag dét at eje en firmabil.

Vælger man derimod at begive sig ud i erhvervsleasing til ens firmabiler, så slipper man netop for alt det komplicerede arbejde, som det indebærer at eje firmabiler. Vælger du eksempelvis at erhvervslease hos Bøgsted A/S, så sørger de for at tage sig af det komplicerede arbejde, så du i stedet blot skal fokusere på at drifte din virksomhed på bedst mulig vis, som uden tvivl er det, man bør bruge tiden på.

Aftalen vil naturligvis også blive specificeret ud fra virksomhedens behov, og så er man altså sikret en firmabil, hvor man formår at udnytte den på bedst mulig vis. Der kan nemlig være forskel på, hvor mange kilometer man forventer at køre, og hvor lang en leasingaftale I ønsker, men dette er noget, som kan aftales og konkretiseres. Erhvervsleasing er derfor en god løsning til firmabilen i virksomheden.