Business

I år er sommerhuse blevet solgt som is på en varm sommerdag, og markedet er boomet, mens det generelle boligmarked står solidt.

Virksomhed

Min Bolighandel

Telefon

70254264

E-mail

kontakt@minbolighandel.dk

Webside

https://minbolighandel.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. oktober

Skal, skal ikke? Salg af bolig på et corona-præget boligmarked

Salgstallene har endnu ikke vist nogen påvirkning af corona, selvom færre og færre ejendomsmæglere vælger at give hånd og holde åbent hus. Det store smil og de åbne arme forbliver dog uændrede.

Alternativ salgsvurdering og fremvisning

På grund af corona-virussen har ejendomsmæglerne måtte ty til andre metoder, hvorfor man nu flere steder bliver bedt om at tilmelde sig et åbent hus-arrangement, så ejendomsmægleren kan have overblik over, hvor mange der lukkes ind, hvis ikke der foretages private fremvisninger i stedet.

Uanset hvordan en fysisk fremvisning eller salgsvurdering finder sted, vil der naturligvis blive sprittet af både før og efter enhver aftale, og man er opmærksom på at begrænse berøring af en boligs inventar. Derudover kan man hos flere ejendomsmæglere i stedet få en online salgsvurdering og/eller fremvisning af bolig hvis ønsket. Det er altså ikke en umulighed at sælge eller købe bolig pga. den aktuelle corona-epidemien. Tværtimod.

En øget og stigende efterspørgsel

Faktisk oplever flere ejendomsmæglere en øget og stigende efterspørgsel på ejerlejligheder, villa- og rækkehuse og oplever derfor ikke, at hverken sommer eller corona har haft en negativ indflydelse på boligsalget. Et af buddene på, hvordan det kan ske, lyder bl.a. på, at flere har været hjemme og indset, at de har haft brug for forandring og behov for en anden bolig. På grund af den øgede efterspørgsel og et uforandret udbud af boliger, hvad angår antallet, kan det derfor være et godt tidspunkt at sælge bolig i Aalborg .