Business

Forestil dig dengang, hvor du lå på lur bag det store træ i haven, og blot ventede på, at en af dine kammerater skulle løbe forbi. Adrenalinen pumpede derudaf, og timerne fløj afsted. Heldigvis er det ikke en følelse, som du skal parkere i din barndom. Du kan nemlig slippe dit indre legebarn løs igen - gennem hardball.

Virksomhed

Actionshoppen

Adresse

Stationsvej 4, 9500 Hobro

Telefon

40 45 95 76

E-mail

salg@actionshoppen.dk

Webside

https://actionshoppen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. maj

Slip dit indre legebarn løs med Hardball

Hvad er hardball?

Rammen for spillet bliver dannet gennem to eller flere hold. Modsat mange andre sportsgrene, så fokuserer hardball ikke på at finde en vinder, men fokuserer på, at alle har det sjovt. Spillerne bringer deres fedeste gear med sig, som blandt andet indeholder beklædning og elektriske våben. Spillet stammer fra Japan, og det blev opfundet i Japan i 70’erne som et alternativ til våben-elskerne. Dengang havde de et forbud, hvor de ikke måtte eje skydevåben i privaten. Hardball tilintetgør begrænsningerne for våben-elskerne, fordi du kan opleve spændingen fra spillets krigs simulering med fede realistiske våben. Du kan få et socialt boost, genoplive dit indre legebarn, dyrke motion og samtidig blive fuldstændig opslugt af det enorme udvalg af elektriske våben til hardball.

Meget mere end et spil

Modsat paintball kan hardball våbnets kugle ikke ses, hvis du bliver ramt. Derfor kaldes hardball en gentlemansport, der er baseret på tillid og ærlighed. Gennem sporten kan alle typer samles, fordi så snart spillets uniform er på, er alle spillere ligestillet. Inden for hardball finder du ikke ord som rivaler og modstander, hvilket skaber grobund for, at spillerne altid har det sjovt. Præcis ligesom dengang du var barn, og legede med våben hjemme i haven.

Kom godt igang

I Hobro finder du en af Danmarks førende butikker indenfor gear til actionprægede sportsgrene. Her finder du alt, hvad du skal bruge, for at du kan komme godt igang. Med et passioneret personale, der hjælper dig med at finde det bedste udstyr til Danmarks billigste priser. På Actionshoppen.dk finder du realistiske elektriske våben, hvor prisen starter på 300 kr. og slutter 7000 kroner. Hardball er for alle, og derfor skal prisen også være det. Når du har fundet dit våben, har du mulighed for at opgradere det med nyt magasin og batteri, så du opnår en endnu federe oplevelse i felten.