Business

Savner du et tandsæt, der hverken er præget af gule eller mørke toner? Så er en tandblegning måske noget for dig.

Virksomhed

Team Løvetand

Webside

https://teamloevetand.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 2. november

Slut med gule tænder: Sådan opnår du en skånsom tandblegning

Der er rigtig mange myter omkring tandblegning, men det er langt fra dem alle, der holder stik. Det afholder mange fra at få foretaget en tandblegning, men her kan du læse mere om, hvordan en tandblegning forløber sig, samt hvilke resultater, du kan forvente.

Hvordan forløber en tandblegning?

Ved en professionel tandblegning, får du speciallavede tandskinner med hjem, samt en blegegel. Du fylder skinnerne med blegegel, og har dem i munden i 30 minutter om dagen, i 9 sammenhængende dage.

Du bør altid få foretaget en tandblegning hos en professionel, så den udføres korrekt og ikke ødelægger dine tænder. Tandlægen kan hurtigt vurdere, hvor meget dine tænder kan holde til, og dermed skåne dine tænder for langvarig skade.

Skader det tænderne, at få en tandblegning?

Ved en korrekt udført tandblegning, skader det ikke at få behandlingen. Det kan være ubehageligt, og nogle oplever også isninger i tænderne, men disse forsvinder igen efter kort tid.

Spørgsmålet om, hvorvidt en tandblegning skader tænderne, er et af de oftest stillede. Det er det, fordi der engang kun fandtes blegegel, der, over tid, ætsede emaljen væk. I dag er det heldigvis en anden sag, og tandblegning er blevet langt mere kontrolleret og skånsom, end for år tilbage.

Hvor hvide bliver mine tænder efter en tandblegning?

Det er klart, at alle tandsæt er forskellige, og derfor er der forskellige resultater ved en tandblegning. Tandlæger i Frederikshavn måler dine tænder på en farveskala, og her erfares det, at dine tænder kan flytte sig 3-10 niveauer på farveskalaen.

Tag en snak med en tandlæge

Du kan altså trygt få foretaget en blegning af tænderne , og være sikker på, at dine tænder ikke tager skade. Tag en snak med en tandlæge, og få alle detaljerne omkring netop dit forløb, så du er klar til at smile bredt uden gule eller mørke toner på tænderne.