Business

Der er i dag et større fokus på vores miljø og klima end nogensinde før, og det har betydning for, at vi alle i dag forsøger at leve lidt mere klimavenligt.

Virksomhed

Elcykelinfo.dk

Webside

https://elcykelinfo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Søger du mere miljøvenlige transportmidler? Læs med her

Vi forsøger alle at gøre vores indsats, hvilket er det vigtigste. Det er nemlig vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan, fordi det er den samlede indsats, der vil gøre en stor forskel i sidste ende. En bil er en stor synder især, hvis du sidder alene og kører, og bilen bare er helt tom. Der er flere forskellige måder at transportere sig mere miljøvenligt frem.

Hvis du kan droppe bilen helt

Ja, det er ikke sikkert, at du kan det, hvis dit arbejde ligger langt væk. Men er dit arbejde et sted i byen, kan en elcykel være perfekt til dig. En elcykel kræver ikke særlig meget af dig, udover at du træder i pedalerne for at få motoren i gang. Elcykler ses der flere af i bybilleder, og det er helt sikkert et meget mere miljøvenligt alternativ end, når du bruger bilen på arbejde. Der er forskellige modeller og forskellige behov, og det er heldigvis heller ikke svært at finde ud af, hvilke modeller der findes på markedet.

Hvis du ikke kan droppe bilen

Det kan være, at dit arbejde er alt for langt væk til, at du kan droppe bilen, og busser heller ikke er muligt grundet den manglende fleksibilitet, som mange arbejdsgivere kræver. Her kan du gøre det lidt mere miljøvenligt at samkøre. Der er ofte nogen, der skal samme vej eller til samme område, og så kan du have dem med til et vis beløb. Der findes mange grupper på de sociale medier, der giver plads til dette. Du er dermed ikke alene i bilen, og det kan være, at i bliver 4 personer, der ”forurener” det samme som 1.