Business

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er rigtig mange jobs, der med tiden kan føre til diverse gener og endda smerter.

Virksomhed

Atea

Telefon

70252550

E-mail

info@atea.dk

Webside

https://www.atea.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. december

Sørg for at dine medarbejdere har de rette ergonomiske forudsætninger ved arbejdspladsen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er rigtig mange jobs, der med tiden kan føre til diverse gener og endda smerter. Og det er sådanne, der kan være med til at begrænse markant i løbet af den normale hverdag, netop fordi man måske ikke er i stand til at yde lige så effektivt, som det forventes af en, når det skal gøres med ømheder i både muskler og led.

Og det er faktisk også noget, der gælder dine kontormedarbejdere.

Det gælder også dine kontormedarbejdere

Der er nemlig mange, der er af den holdning, at det kun er et problem, når det kommer til de mere fysisk krævende jobs. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende inden for den håndværksmæssige branche. Men faktisk er det mindst et lige så stort problem, når det kommer til de folk, der hver dag er beskæftiget foran en computer. Og derfor kan det være, at du bør tage et lidt nærmere kig på de af dine medarbejdere, der hver dag sidder ned i den samme statiske stilling i timevis foran en skærm.

Flere computerrelaterede smerter kan være begrænsende i hverdagen

For disse er det nemlig muligt at opleve smerter i nakke, skuldre, arme og håndled blandt andet på grund af manglende bevægelse. Det skyldesm at man sidder ned flere timer hver dag – ofte i den samme arbejdsstilling, og derfor låser muskler og led sig fast. Arbejdsstillingen har derfor stor indvirkning på risikoen for at udvikle computerelaterede smerter i nakke, skuldre og arme – og derfor er der behov for den korrekte opsætning af arbejdsstation. En sådan øger nemlig muligheden for at undgå og afhjælpe belastningsskader som følge af det meget ensidige arbejde og gentagne arbejde.

Find en kvalitetsrig Mousetrapper på atea.dk

Tag derfor for eksempel et kig på en professionel og kvalitetsrig Mousetrapper , som dem du kan finde på en online side som atea.dk. En sådan kommer i en lang række forskellige modeller, og derfor skal du blot finde frem til den, der passer bedst ind hos dine medarbejdere. En Mousetrapper sørger nemlig for en højere grad af ergonomisk velvære på jobbet. Og det er med til at øge sandsynligheden for, at der altid bliver udført et godt og effektivt stykke arbejde med glæde, idet dine medarbejdere således er givet de rette forudsætninger for at komme sundt gennem den normale arbejdsdag.