Business

Snart står sommeren for døren, og er der noget danskere nyder mere end sommerhygge på terrassen med grillpølser, kold rosé og gode venner? Danskere er vilde med hygge og dyrker det på højt plan, når enhver lejlighed byder sig. Efter en lang vinter med gråt og trist vejr, er der endelig udsigter til en tid, hvor temperaturerne stiger, og hvor solen viser sin pragtfulde form. Hvis du går med planer om at klargøre din terrasse til sommerens komme, så kan du med fordel læse med her.

Virksomhed

Harald Nyborg

E-mail

postordre@harald-nyborg.dk

Webside

https://www.harald-nyborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Sommeren står for døren, og derfor skal udearealerne klargøres til hygge på terrassen

Gode havemøbler er alfa og omega

Til de lange sommeraftener og til de mange hyggelige eftermiddage med naboerne på terrassen er det helt afgørende, at du anskaffer nogle gode, solide havemøbler, som har en god komfort. Hvis du ikke har opmagasineret dine gamle havemøbler fra de forrige somre og derfor mangler inspiration til nye, kan du med fordel klikke ind på harald-nyborg.dk/havemøbler. Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af havemøbler i mange forskellige former, størrelser og designs, som alle indbyder til hygge og afslapning i det fri.

Udendørskrukker og sommerblomster

Udover at pryde din terrasse med lækre havemøbler, kan du med fordel pifte dine udendørskrukker op med sommerblomster i fine og prangende farver. Hvis du har lyst til at eksperimentere med egne planter i madlavningen, kan du med fordel plante nogle krydderurter eller spiselige blomster, som du godt kan lide. Det kan være sjovt at have sit eget sommerprojekt, som man kan følge og se tage form dag for dag. Desforuden ender det ud i et resultat, som du ovenikøbet kan nyde sammen med din sommermad på terrassen.

Sommeraktiviteter

Det er formentlig ikke kun terrassen, der trænger til en kærlig hånd. Mon ikke haven også kunne nyde godt af at blive frisket lidt op? I så fald er det vigtigt at sørge for, at græsplænen trives og har det godt, så den kan fremstå frisk og grøn. En ensartet, grøn græsplæne kan gøre enhver have nydelig at kigge på. Mens du fikser din græsplæne, kan du med fordel overveje, hvilke aktiviteter I skal implementere i haven.

Måske I som familie nyder at spille fodbold sammen? I så fald skal I have anskaffet nogle mål, så I kan få en god fodboldturnering stablet på benene. Eller måske I nyder at udfordre hinanden i sjove udendørsspil som eksempelvis kongespil eller kroket? Imens du leder efter dine nye havemøbler, kan du med fordel lede efter det nye familiespil til haven.