Business

Din nattesøvn er det absolut vigtigste for din generelle sundhed. Derfor er det også vigtigt at du sover godt, og har en madras der understøtter dine søvnbehov og sovemetode.

Virksomhed

Fjerrenseriet

Adresse

Østergade 24, 9800 Hjørring

Telefon

98 92 14 81

Webside

https://fjerrenseriet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. juli

Sover du rigtigt?

Vi sover alle forskelligt, og har ikke alle behov for den samme madras. Nogle har brug for en hård seng, andre har brug for en blød seng. Dette kommer alt sammen an på en masse ting, som blandt andet vægt, højde, og om du sover på ryggen, siden eller maven.

Forskellige senge til forskellige mennesker

Når du skal ud og vælge en seng, så er det vigtigt at styr på et par få ting. Fryser du om natten, så kan du med fordel vælge en seng med memory foam. Her kommer du til at ligge meget blødt, og sengen kommer til at kramme dig, så du holder dig varm hele natten. Er du derimod typen, der har det utroligt varmt om natten, så skal du vælge en seng med en kerne af latex. Med denne slags seng kommer du til at ligge dejlig køligt hele natten, uden at skulle sove med alle vinduer åbne. Hertil kan man altid have et sengetæppe til at kompensere, hvis det skulle blive for køligt.

Det er vigtigt, når du skal ud at handle seng, at du er ærlig omkring din vægt. Din vægt er nemlig afgørende for, hvor blød eller hård din madras skal være, så du ikke får ondt i ryggen, når du sover. Et godt udgangspunkt er, at hvis du vejer under 75 kg. så skal du have en seng med medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kg. skal du have en seng med fast fasthed. Og vejer du over 95 kg. skal du have en seng med ekstra fasthed. Er du meget høj, skal du også vælge en seng med ekstra fasthed for ikke at svaje for meget i ryggen, når du sover.

Vælg den rigtige madras type

Det kan være forvirrende at købe den rette madras, grundet de mange muligheder, men der er råd at hente. Hos Fjerrenseriet hjælper de dig gerne med at finde den helt rette seng til dig. Om du skal have en boxmadras, springmadras eller en ny topmadras, så kan Fjerrenseriet hjælpe dig.