Business

Overvejer du at stifte virksomhed i Nordjylland, så kan du med fordel oprette det som anpartsselskab eller ApS.

Virksomhed

Nem Advokat

Adresse

Stationsparken 26.2, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 41 61

E-mail

info@nemadvokat.dk

Webside

https://www.nemadvokat.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. juli

Stift dit eget anpartsselskab

Med en enkeltmandsvirksomhed satser man ofte hele butikken, men det slipper du for med et anpartsselskab, hvor du kun hæfter for dit indskud. Læs mere i artiklen og hør mere om fordelene ved at stifte et ApS.

Hvem siger nordjyder er svære at forhandle med? Heroppe blandt blæst og klitter og skøn natur trives den gode idé. Med nordjysk snilde og ydmyghed skal man nok komme langt på markedet uanset, hvad man beskæftiger sig med. Aalborg skulle gerne være et skønt sted at stifte virksomhed fra.

Men selvom den nordjyske ånd kan bære virksomheden nok så langt, så kan det være en fordel at overveje, hvordan den skal organiseres. Hvis du overvejer at stifte virksomhed, det man også kalder en startup, så er der flere fordele i at oprette det som et anpartsselskab. Der er som altid penge at spare. Særligt hvis du ønsker at beskytte din egenkapital, så er et anpartsselskab vejen frem. I så fald hæfter du kun for dit indskud.

Det kan gøres nemt

Med NemAdvokat kan du gøre det enkelt, let og billigt at stifte din egen virksomhed som et anpartsselskab. Det er bare et klik på computeren væk. Du kan bare gå ind og bestille, udfylde en formular eller to, og så klarer dine rådgivere resten for dig. Det er alt det tunge papirarbejde, som du alligevel er så træt af.

På NemAdvokats hjemmeside kan du læse mere om stiftelse af anpartselskab. Skridt for skridt guider de dig i den rigtige retning og står klar til at rådgive om, hvilken registrering der passer bedst til din virksomhed. Hos NemAdvokat ønsker de at gøre det nemt for dig at overskue, så du træffer de bedste beslutninger for din virksomhed.

Regler og krav

Når du stifter et anpartsselskab, er der noget, du må være opmærksom på. Først og fremmest skal én eller flere have aktier eller anparter i din virksomhed. Så skal selskabskapitalen være på minimum 40.000 kroner, og det gælder, at regnskabet bliver ført i relation til regnskabsloven. Og så skal der også indsendes en årlig rapport til Erhvervsstyrelsen, og udpeges en direktion og eventuel bestyrelse.

Det kan virke uoverskueligt, men hos NemAdvokat står de klar til at vejlede dig om alt det forvirrende. Med dem får du det bedst mulige ud af at stifte en anpartsaftale. Din rådgiver vil stå til rådgihed og guide dig videre. Rådgiveren vil også sende alle relevante dokumenter til de rette myndigheder for at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt.

Start din egen virksomhed

Det skal ikke være svært at starte egen virksomhed i Nordjylland. Det skal heller ikke koste en bondegård. Mange tør simpelthen ikke tage springet, fordi konsekvenserne er for store økonomisk. Derudover er procedurer og regler også bare uoverskuelige for den almene borger.

Med NemAdvokat kan du gøre det meget lettere at stifte egen virksomhed. En anpartsaftale er den helt rigtige løsning for en startup, da den mindsker risiciene og giver derved virksomheden de bedste betingelser for at overleve på markedet.