Business

Når firmaer skal holde møder med hinanden, er det er en god ide at finde et neutralt sted, så man ikke får indflydelser fra omgivelserne. Den bedste måde at gøre det på at mødes en i neutral by, enten på halvvejen eller en by, hvor man ved at der er lækre lokaler.

Virksomhed

Hotel Guestapart

Adresse

Tueager 5, 8200 Århus N

Telefon

86 18 00 00

E-mail

hello@guestapart.dk

Webside

https://guestapart.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. april

Store forretninger kræver store rum

Nogle gange skal det være muligt at finde mødelokaler, hvor der er mulighed for overnatninger, hvis man ved at det vil være længerevarende møder, som kan vare flere dage. Belysningen har stor betydning for koncentrationsevnen.

Hvis lyset har lidt gulligt skær bliver man hurtigere træt. Den optimale belysning skal være blåligt skær, så det bliver lidt klinisk. Det gør det nemmere at holde koncentrationen og læse vigtige notatpapir. Des bedre faciliteter udbyderen har jo større chance er der for, at firmaer vælger at bruge deres mødelokaler. Hvis de er rigtig gode, vil firmaer blive ved med at vælge dem.

Lækre mødelokaler med mange fordele

Tag et kig på nogle lækre mødelokaler i Aarhus og overvej, om det er her du skal holde dit næste møde eller teambuilding måske. Det ligger godt, med mulighed offentligt transport og med motorvejen, der går direkte til Aarhus.

Mødelokaler skal have den funktion at det skal passe til firmaets behov. Det er vigtigt når man skal holde et møde, som kræver et mødelokale, at det hele spiller. Det vil sige at lyset skal virke første gang man trykker, at elektronikken virker, så de kan bruge deres computere og at hvis de har ansøgt om mad, skal den serveres til tiden. Service er det, der gør kunderne glade, og glade kunder kommer ofte igen. Og hvis kunderne er glade fortæller de andre firmaer om mødelokalerne.

Konferencerum kan bruges til teambuilding

Konferencerum kan byde på mere end bare møde. Mangler dit firmas ansatte lidt sammenhold? Eller skal I bare lige have en pause fra hverdagen. Så find et mødelokale, som tilbyder teambuilding. Det er en god måde at forstærke dine kollegaers bånd med hinanden på, eller hvis de er helt nye, er det en god måde at få dem til at lære hinanden på. Intet er vigtigere for et firma, end et at der et stærk sammenarbejde mellem de ansatte. Hvis en medarbejder har det godt med sine kollegaer, arbejder han eller hun også mere effektivt. Det giver godt omdømme til firmaet og det bliver en eftertragtet arbejdsplads.