Business

Det har været kendt længe, at det er vigtigt, at et nyfødt barn får den helt rette tryghed, når den kommer til verden.

Virksomhed

Emmibaby

Adresse

Glasmagervej 33B, 4684 Holmegaard

Telefon

+45 2870 2977

E-mail

Kontakt@emmibaby.dk

Webside

https://emmibaby.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Studier viser, at en babynest giver roligere børn

Trygheden kan i første omgang sikres ved at sørge for, at babyen er svøbt godt i en dyne eller tæpper, og at babyen er tæt på sine forældre. Man kan dog være lænket til sofaen det første lange stykke tid. En relativt ny opfindelse kan dog afhjælpe forældrene. Nye studier viser, at en babynest giver den helt rette tryghed for din nyfødte baby.

Hos den danske forhandler af babyudstyr, Emmibaby, mærker de klart, at interessen for især en babynest er stigende. Virksomhedens ejer, Camilla Andersen, brugte den også selv, da hun fødte hendes søn for snart to år siden. Dengang var virksomheden ejet af en anden.

"Jeg kunne se mange steder, at en babynest var et stort hit på diverse lister over babyudstyr. Derfor skulle jeg naturligvis også prøve sådan en."

Baby og drøm om webshop smeltede sammen

For Camilla blev det startskuddet på noget, der havde været hendes drøm længe. Et år efter fødslen, faldt hun over en annonce på nettet, hvor hun kunne se at Emmibaby var ved at lukke. Det var netop her, at hun havde købt sit babyudstyr.

"Jeg har længe drømt om at lave en webshop, så da jeg så Emmibaby var ved at lukke ned, så tog jeg kontakt til den tidligere ejer. Jeg synes det var nogle virkelig gode produkter, så jeg synes det ville være ærgerligt, hvis det bare skulle stoppe."

Den tidligere ejer havde simpelthen ikke tid og overskud til at drive virksomheden videre. Successen havde så at sige, steget hende over hovedet. For Camilla derimod, var det det helt rigtige, da hun selv kunne afspejle sig i produkterne og tilgangen til det hele.

Babynest giver den rigtige tryghed

Jordemødre vi har været i kontakt med anbefaler også babynesten på det kraftigste. Den giver den helt rette omslutningen af babyen, når den skal sove, hvilket er vigtigt, for at babyen får en så tryg og god start på livet.

"Det er bare så super vigtigt, at vores børn får en god start på livet, og det gøres altså bedst med tryghed. Der er ingen, der gider være lænket til sofaen 24/7 for at holde sit barn, når barnet alligevel sover 8 ud af ti timer det første stykke tid. Her kan babynesten aflaste en, og man kan lade sit barn ligge uden bekymringer, da babynestens kanter gør, at babyen ikke kan trille ud," fortæller Camilla.

Der er derfor ikke noget at sige til, at babynesten er nummer et på mange lister over ting, du bør anskaffe dig, inden din baby kommer til verden.

Giver roligere børn

Det er bevist at ro og tryghed i din babys første måneder, gør dem til roligere og mere afbalancerede mennesker. Med en babynest, kan du derfor give dit barn den rette tryghed fra starten af.

Du kan finde babyneste mange steder på nettet, men der er også mange, som laver dem selv. Det var også sådan, at Emmibaby startede i sin tid. Interessen var dog så overvældende, at de måtte flytte produktionen til en textilproducent, så de kunne følge med i den store forespørgsel.

Du kan finde gode guides på eksempelvis youtube, hvis du selv vil kaste dig ud i at sy en babynest.