Business

Mange jagter følelsen af at finde noget helt unikt til ens hjem.

Virksomhed

Room for More

Telefon

71 74 10 72

E-mail

info@roomformore.dk

Webside

https://www.roomformore.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. marts

Style dit hjem unikt

Vi har vist alle prøvet at købe en ny vase og tro, at man var en af de eneste, der ejede den, lige indtil du kommer over til din veninde, som så har købt en magen til. Det er jo ikke, fordi det gør noget, men inderst inde kan du ikke lade være med at være lidt irriteret over, at det næsten er umuligt at finde noget, som ikke også står på naboens spisebord.

Internettet har bragt rigtigt meget godt med sig. Det har aldrig været nemmere at finde frem til nye interiørbrands. Men samtidig har det også gjort, at mystikken ved at finde noget, som ikke så mange andre har, er forsvundet lidt. Specielt de sociale medier, hvor den ene blogger efter den anden bliver betalt for at omtale et produkt, har gjort, at vi dagligt bliver præsenteret for de samme trends og tendenser.

Hvor findes den ukendte interiør designer henne?

Ja, det kan godt være, at det er som at lede efter en nål i en høstak. Men det kræver også, at du er lidt kreativ. Internettet har åbnet op for, at mindre designere kan få solgt deres produkter på webshops. På for eksempel roomformore.dk kan du finde en interiørdesigner som Kristina Dam, der endnu er et forholdsvist ukendt navn på den danske designscene. Hos roomformore.dk tager de mere ukendte designere ind, og gør meget ud af, at der skal være en sammensætning af både kendte og ukendte designere.

Det kræver, at du bruger lidt tid på at søge online for at finde frem til webshops som billeder til væggen. De findes derude, og der bliver flere og flere webshops med boliginteriør, så udvalget bliver også automatisk større.

Små detaljer kan gøre dit hjem unikt

Ud over at købe boliginteriør, som dine veninder ikke har, kan stylingen af dit hjem også have en stor betydning for, om det ligner et rum fra et boligkatalog. Der findes rigtig mange muligheder for at få dit hjem til at skille sig ud. Her er væggene et rigtigt godt sted at starte. Det er de små detaljer som for eksempel en speciel plakat, der har en personlig betydning, der kan gøre forskellen.

Tomme, hvide vægge har ingen personlighed. Men hvis der derimod hænger en fin plakat med et flot motiv, og som samtidig giver mening for dig og din familie, skabes der netop personlighed. Det kan være med til at sætte prikken over i’et i dit hjem og gøre dit hjem til noget helt unikt.