Business

Håret er noget af det første, vi mennesker får øje på, når vi hilser på hinanden.

Virksomhed

Skiin.dk

Adresse

Bakken 25, 7870 Roslev

Telefon

+45 2722 9006

E-mail

info@skiin.dk

Webside

https://skiin.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. januar

Sundt hår giver stor velvære

Håret er én af de vigtigste statements overfor omverdenen, når man kommer gående på gaden, og håret er derfor også en essentiel del af vores identitet. Alligevel er der mange, der ikke holder deres hår så sundt, som de burde. Usundt hår uden de rette bidrag fra vitaminer ser træt og slidt ud, og det kan tilmed være med til at føre til for tidligt hårtab. Dette er for mange et mareridt, og derfor handler det bare om at holde håret sundt, mens man har det.

Plej dit hår, som du plejer din hud

Langt de fleste er god til at passe på deres hud og spenderer glædeligt mange tusinde kroner om året på at have en sund og spændstig hud. Dette giver naturligvis også en stor velvære, men man bør også huske på håret, når kroppen får den helt store tur. Med de rette vitaminer og ekstrakter kan du have sundt hår i mange uger i træk, og der i virkeligheden ingen undskyldning for ikke at opleve den velvære, som sundt hår giver.

Hvis du er typen, der gerne vil gro et langt og sundt hår på samme tid, så er det særligt vigtigt, at du gennemlæser alle de guides til sundt hår, som du kan finde på internettet. Sundt hår er vejen til et fyldigt og langt hår, som alle andre vil være misundelige over, og det er ét af de punkter, som man skal kunne tikke af på vejen mod det perfekte hår. Mangler du mere viden omkring langt hår så læs denne guide til ”Sådan får du langt hår”.

Hav særligt fokus på håret under graviditet og amning

Selvom det nok ikke lige er ens egne behov, man tænker mest over, når man enten er gravid eller har fået en lille ny i sine arme, så kan det bestemt betale sig at have fokus på sit hår i netop denne periode. Grunden til dette er, at mange oplever hårtab efter graviditet og ved amning, og i den forbindelse kan den rette pleje af håret være essentiel for at modvirke hårtabet så meget som muligt. Der er mange måder, hvorpå dette kan kommes i hu, og det handler bare om at holde øjne og ører åbne på internettet og ude i virkeligheden. Alternativt kan du tage kontakt til en frisør for at få nogle gode råd til, hvordan du kan undgå hårtab i forbindelse med graviditeten.

Følelsen af nyvasket hår hver dag

De fleste eksperter indenfor hårets verden mener, at man ikke bør vaske sit hår mere end én gang om ugen, hvis man gerne vil have, at håret forbliver sundt. Dette kan være lang tid at vente på den herlige fornemmelse af nyvasket hår, men hvis du bruger de rette produkter og bruger tørshampoo jævnligt, så er det faktisk muligt at fremprovokere den dejlige følelse alligevel. For at komme helt i hus med dette kræver det naturligvis, at man bruger tid på at passe og pleje sit hår, og her kan det særligt være gavnligt at gå på opdagelse i oliernes verden. Den rette olie og jævnlig børstning kan være med til at holde håret frisk i længere tid af gangen - og du vil kunne opleve følelsen af nyvasket hår hver dag.