Business

Der kan gå langt mellem hvert måltid sushi. Måske endnu længere mellem sushimåltider af god kvalitet?

Virksomhed

Sushi2500

Adresse

Smallegade 20a, 2000 Frederiksberg

Webside

https://sushi2500.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. januar

Sushi med kærlighed på Frederiksberg

At tilbyde frisklavet sushi til fair priser er det centrale i den nye sushirestaurant i Smallegade på Frederiksberg – Sushi2500. Restauranten serverer både sushi til den lille og den store sult. Gæsterne har mulighed for at spise ved et af spisehusets mange borde eller bestille take-away til at tage med hjem.

Kæden har opnået stor succes ved sine andre restauranter i både Valby og Roskilde. Sushi2500 anbefaler derfor at bestille bord, hvis man som gæst vil være sikker på en plads indenfor. Ligeledes så giver take-away-tilbuddet mulighed for at tage maden med sig. Kunden har chancen for at nyde sushi i Frederiksberg Have på en varm solskinsdag. Sushi er nemt at have med på farten – og Frederiksberg sørger i den grad for gode omgivelser

Klassisk sushi med et twist

Sushi2500 på Frederiksberg tilbyder et bredt sortiment af klassisk sushi. Smagen, som gæsten kender fra sine tidligere erfaringer med det orientalske køkken. Det nye spisested serverer ligeledes også sushi med et twist, hvor nye og kreative ingredienser er kommet til fadet. Menuen er varieret således, at der er noget for alle behov. Sushi er heller ikke den eneste type mad, som gæsten kan indtage fra sushi2500.

Restauranten tilbyder også varme retter med oksekød, kylling eller vegetariske alternativer. Stedet er på mange måder sushi med et twist. Ideelt for børnefamilien, der skal ud at spise. Her er mad til alle aldre, hvis fisk ikke er kommet på hitlisten hos de helt yngste endnu. Imens forældrene kan nyde en håndfuld nye kreative makiruller, så kan børnene spise mere normal mad – en menu uden rå fisk.

Et sundt alternativ

Det nye spisested på Frederiksberg leverer sushi med de bedste råvarer. Det er både med hensyn til fisk og ris, som er menukortets hovedingredienser. Gæsten hos Sushi2500 har også mulighed for at spise sundere ved at vælge restaurantens blomkålsris. En blanding af blomkåls- og traditionel ris. At vælge blomkålsris til sushien nedbringer antallet af kalorier, som normalt vil være relativt højt i sushi. En reduktion på hele 200 kalorier pr. sushirulle.

Et sundt alternativ til den helt traditionelle ris, som normalt serveres i sushi. Sushi2500 har med det kaloriefattige tilbud skabt en mulighed for at have god samvittighed i forbindelse med at spise sushi. Gæsten får ligeledes edamame-bønner og tangsalat som tilbehør. Grønne og vitaminfyldte råvarer, som gør spiseoplevelsen endnu bedre. Frederiksberg er pludselig ikke langt væk, hvis du skulle bo på Nørre- eller Vesterbro. Drop pizzaen eller burgeren, og få et større kostmæssigt overskud for pengene hos Sushi2500.

Personalet hos Sushi2500 står klar til at betjene sine gæster i lokalerne på Smallegade på Frederiksberg. Et personale, der har kendskab til restaurantens mange forskellige tilbud. Ansatte, som hurtigt kan guide kunden med hensyn til at vælge det nye, spændende og eksperimenterende på menukortet. En service, som stedet sætter store ære ved, uanset om gæsten spiser indenfor i restauranten eller skal vælge mad til at tage med. Sushi2500 gør sushi nemt for alle – og kan ligeledes servicere dem uden interesse for rå fisk. Et spisested for den store flok eller for parret. Du bestemmer – Frederiksberg har fået en ny attraktion.