Business

Det er ingen hemmelighed, at interessen for træning og sund livsstil er steget i de sidste par år.

Virksomhed

At Work Skolen

Adresse

Mynstersvej 5, 3. sal, 1827 Frederiksberg C

Telefon

+45 44 48 61 00

E-mail

info@atwork.dk

Webside

https://www.atwork.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. august

Tag en uddannelse til personlig træner

Der er mange, som har taget træning og sunde madvaner til sig, mens stadig flere ønsker at foretage gode og sunde ændringer i deres liv. Derfor er der også kommet stor efterspørgsel på personlige trænere. Det er nemlig betryggende at have en fagperson med på sidelinjen, når man prøver at træne og spise sundere.

Derfor er der også blevet god mulighed for dem, som er træningsentusiaster, at gøre deres interesse til et erhverv. Dog er det ikke altid nok at bygge en levevej op, baseret på udelukkende personlig træningserfaring. Det kan være utrolig brugbart at have en faglig uddannelse at referere til. Det kan kort sagt være en god idé at tage en uddannelse som personlig træner. Der er flere institutioner, som udbyder uddannelsen til personlig træner - herunder At Work Skolen.

Hos At Work Skolen er missionen at hjælpe den generelle befolkning til en sundere livsstil med sunde valg og viden om sundhed og velvære. At Work Skolens uddannelse til personlig træner er Europe-Active godkendt. Det betyder at uddannelsen fra At Work Skolen er internationalt anerkendt.

Uddannelsen til personlig træner hos At Work Skolen er delt op i to dele:

1. Del, som udgør et grundforløb og 2. del, som indeholder mere konkret læring om virket som personlig træner. Her er læringsmaterialet særligt målrettet de praktiske aspekter af arbejdet som personlig træner.

Personlig træner med speciale i familier

Som personlig træner kan det være givende at have et specialeområde. Det giver nemlig mulighed for at hjælpe specifikke kundegrupper, eller kunder med specifikke mål. At Work Skolen tilbyder i forbindelse med uddannelsen til personlig træner også forskellige specialiseringer - blandt andet med fokus på familier. Børnefamilier lever ofte livet i overhalingsbanen og det kan være svært at få en sund hverdag til at harmonere med børn og job. En personlig træner med speciale i familier vil kunne hjælpe familier med at ændre vaner og vælge de sunde alternativer til i hverdagen. Desuden vil en personlig træner med speciale i familier kunne hjælpe hele familien med et træningsprogram, som er forenligt med familielivet. I familier handler sundhed ikke kun om sund mad og aktivitet. Det handler i høj grad også om samvær og sammenhold i forhold til sunde vaner. Derfor lægges der på dette speciale særlig stor vægt på de sociale og psykologiske aspekter i vedligehold af en sund livsstil i familielivet. Der er således ekstra fokus på forståelse for engagement, relationer, mening, værdier og nærvær.

Dette speciale udbydes som 100% online undervisning. Derfor kan kurset tages af kursister fra hele landet. Specialet tilbyder derfor en høj grad af fleksibilitet, både i geografisk forstand, men også i tidsmæssig forstand.