Business

Weekenderne er skønne. Man kan slappe af, ses med venner og familie eller man kan tage på en udflugt.

Virksomhed

My Home Møbler

Adresse

Storegade 35, 8990 Fårup

E-mail

info@mhls.dk

Webside

https://www.xn--myhomembler-mgb.dk/?gclid=EAIaIQobChMIxM6p_-KE3wIVxIayCh2VugU0EAAYASAAEgLmp_D_BwE

Annonce Virksomhedsprofil - 4. december

Tag familien med til dette i weekenden

Der er heldigvis rigtig mange gode og helt oplagte udflugtsmål i og omkring Aalborg, og I har sikkert allerede været mange af de meste populære steder. Derfor har vi rystet posen lidt, og vi har fundet på to lidt anderledes steder, I kan tage hen i den kommende weekend.

Vi kan godt afsløre, at det ene af stederne garanteret henvender sig mest til den mandlige del af familien, mens det andet sted primært henvender sig til den kvindelige del af familien. Læs med her og få vores bud på, hvor I kan tage hen i weekenden og blive inspireret. Tag afsted i samlet flok eller split jer op – det er naturligvis helt op til jer.

Inspirationstur hos Suzuki

Lige her i Aalborg ligger en Suzuki-forhandler, og særligt på grund af de mange lækre SUV-modeller, som de forhandler, er dette i høj grad et besøg værd. Først og fremmest skal det siges, at man sagtens kan besøge en Suzuki-forhandler uden at have intentioner om at skifte bil. Man må gerne bare komme og kigge. Men hvis man alligevel går med tanker om en ny bil, kan en SUV være et rigtig godt bud.

Der er tænkt over det hele – både indvendigt og udvendigt, og således kan I glæde jer til at se en bil med et udseende i topklasse, ligesom I kan forvente at blive meget positivt overraskede over flere af SUV’ens lækre funktioner. Med en SUV er du også sikret en god og sikker køreoplevelse. Man sidder højt og har dermed et særligt godt overblik over trafikken.

Inspirationstur hos My Home Møbler

Når I har været forbi Suzuki-forhandleren og har ladet jer drømme væk et øjeblik, kan I lade turen gå videre til My Home Møbler også i Aalborg. De har et helt overlegent stort udvalg af diverse lækre møbler til hjemmet, og uanset om I mangler noget konkret eller ej, kan I få inspiration til jeres eget hjem.

Manger I eksempelvis et sofabord, er My Home det helt rigtige sted at lægge vejen forbi. De forhandler nemlig et stort antal forskellige sofaborde, og uanset hvilken stil I foretrækker, eller hvad budgettet er, kan I med garanti finde det helt rigtige her. Sofabordene varierer meget både i størrelse, materiale, udtryk og pris, og om I ender med at svinge dankortet eller ej, er My Homes udvalg helt bestemt et besøg værd.