Business

Skal du have en tatovering på Vesterbro, men kan du ikke finde ud af, hvem der skal lave den, så hjælper vi dig gerne!

Virksomhed

West Bridge Tattoo

Adresse

Enghave Plads 23 kld., 1671 København V

E-mail

westbridgetattoo@hotmail.com

Webside

https://westbridgetattoo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. september

Tatovering på Vesterbro

Kig forbi West Bridge Tattoo på Vesterbro, hvor vi sammen finder frem til din ønskede tatovering. Hos West Bridge Tattoo får du den bedste service. Vi går op i at rådgive vores kunder bedst muligt, så du kan få en tatovering på Vesterbro efter netop dine ønsker. At få en tatovering er nemlig en rigtig stor beslutning, da den er permanent og ikke kan fjernes nemt. Så leder du efter en dygtig salon, der kan lave din tatovering på Vesterbro med professionalitet og hygiejne i højsædet, så har du fundet det helt rigtige sted. Der er stor konkurrence indenfor tatovering på Vesterbro, og vi ved det kan være uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige, når der ligger så mange tatovører, som der gør på Vesterbro. Herunder kan du læse lidt om, hvem vi er, og hvad vi går op i hos West Bridge Tattoo, så det forhåbentlig, kan hjælpe dig i den rigtige retning, når du skal have din næste tatovering på Vesterbro.

Stilarter for enhver smag

Hos West Bridge Tattoo har vi en håndfuld faste tatovører, der hver især har hvert deres speciale og stilart som eks. Traditional/Old school, Neotraditional, Black and Grey, Blackwork/Linework og Dotwork. Derudover får vi ofte besøg af af dygtige gæsteartister fra hele verden med hver deres speciale indenfor bl.a. Abstract, Color Realism, Dotwork og meget mere. Skal du have en tatovering på Vesterbro, er der derfor mange forskellige muligheder og stilarter at hente hos West Bridge Tattoo. Har du behov for at se noget af det arbejde, som vi laver, for at danne dig et bedre indtryk inden du skal have lavet en tatovering på Vesterbro, så kan du følge os på Instagram, eller se under de forskellige artisters sider på vores hjemmeside.

Hygiejne i højsædet

Hygiejne er et af vores nøgleord hos West Bridge Tattoo. Det er implicit og altafgørende, at det sted du vælger at få lavet din tatovering hos, har en god hygiejne for at undgå følgeskader som forgiftning, betændelse og andre sygdomme. Eftersom hygiejnen spiller en stor rolle hos os, går vi op i at have rene lokaler og sterilt udstyr. Er der ikke ordentlig styr på disse ting, kan der være bakterier, som har en negativ effekt, da de kan give betændelser og efterlade grimme ar. Hos West Bridge Tattoo, der gerne laver din næste tatovering på Vesterbro, sørger vi for, at du er godt rustet i forhold til plejen af din tatovering, når du forlader vores shop på Vesterbro. Det er vigtigt at man følger denne pleje af tatoveringen, så tatoveringen heler rigtigt og holder sig flot i mange år. Skal du have hjælp til hvor du vil have din tatovering placeret, så hjælpe vi dig også gerne med dette. Ofte anbefaler vi, at man tænker godt over denne placering, og at man får den lavet et sted på kroppen, der kan dækkes af tøj hvis nødvendigt.

Moral og etik

Professionalitet er en værdi vi vægter højt hos West Bridge Tattoo. Dette betyder at vi overholder loven vedrørende tatoveringer på hals, hånd og ansigt. Ligeledes tatoverer vi ikke folk under 18 år. Vi håber, at du via denne tekst har fået en god opfattelse af, hvem vi er, hvilke værdier vi har og hvilke service vi udbyder. Skulle du dog sidde tilbage med spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi står altid klar med råd og sparring på dine ønsker/tatoveringer. Så søger du en professionel tatovør med mange års erfaring, så kom forbi og få lavet din tatovering på Vesterbro hos os.