Business

Oplever du tit, at dit bilbatteri løber tør for strøm? At du, når du sætter dig i bilen om morgenen for at køre på arbejde, ikke kan sætte den i gang, fordi batteriet er tomt?

Virksomhed

Batteribyen.dk

Telefon

+45 75897200

E-mail

info@batteribyen.dk

Webside

https://www.batteribyen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. november

Tid til et nyt bilbatteri?

Hvis denne situation er én, du kender til og oplever tit, er du sikkert ved at være ganske træt af det. Det er nemlig helt vildt besværligt og frustrerende, når bilbatteriet skal hjælpes i gang med startkabler og strøm fra andre enheder, for at bilen kan starte.

Heldigvis kan du komme ud af dette problem. Med et ordentligt bilbatteri vil der gå længere tid, før det løber tør for strøm, og du slipper for igen og igen at skulle stå i situationer, hvor du ikke kan komme ud at køre som planlagt. Hos Batteribyen kan du finde alt inden for batterier og ikke mindst bilbatterier.

Batterier i højeste kvalitet

Det kan ikke betale sig at udskifte batteriet, hvis det nye batteri, som du køber, er i dårlig kvalitet og derfor kun vil kunne fungere som en midlertidig løsning. Hvis du vælger at udskifte dit bilbatteri, kan du klart anbefales at investere i et batteri i god kvalitet, da det i det lange løb uden tvivl vil betale sig.

Hos Batteribyen er der fokus på kvalitet, når det kommer til batterier. Derfor kan du forvente at finde gode bilbatterier med en lang levetid. På hjemmesiden forhandles der blandt andet batterier fra producenten VARTA. Disse batterier er på et højt teknologisk niveau og kan holde på strømmen i lang tid.

Med batterierne fra VARTA vil levetiden være 2-3 gange længere end med de billigere alternativer. Derfor er du garanteret at få kvalitet for dine penge, og i det lange løb vil købet af batteriet være en økonomisk besparelse.

Batteribyen fokuserer generelt på, at det skal være muligt at få gode batterier, uden at det skal koste en bondegård.

Kan jeg selv udskifte batteriet?

Der er mange, som måske synes, at det virker lidt skræmmende og kompliceret at skulle udskifte bilens batteri på egen hånd. Det er dog slet ikke så svært, som det lyder, og de fleste kan faktisk godt selv udskifte bilbatteriet. Det er dog en god idé at have helt styr på, hvordan det skal gøres inden, så du kan være sikker på, at det kommer til at foregå på en hensigtsmæssig måde. På Batteribyens hjemmeside er der derfor lavet en lille overskuelig guide til, hvordan bilbatteriet skal udskiftes. Så kan det ikke gå galt, selv hvis du ikke har prøvet det før.

Sådan undgår du, at batteriet løber tør for strøm

Der er meget, du selv kan gøre for at minimere risikoen for, at bilbatteriet løber tør for strøm. For det første er det selvfølgelig en fordel med et batteri af høj kvalitet. Dernæst er det en god idé at køre jævnligt og ikke kun at køre korte tur, da det vil aflade batteriet. En sidste altafgørende faktor er, at du husker at slukke bilens lygter og radio, når du ikke kører.