Business

Havearbejde kan på mange måder være en afstressende aktivitet. Det er sundt at få jord under neglene, da du får både frisk luft og motion.

Virksomhed

JRK Service

Webside

https://www.jrkservice.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. december

Tips og tricks til haveejeren

Havearbejdet har samtidig en visuel belønning i og med, at du kan se resultater af dit arbejde på forholdsvis kort tid. Det kan også give en følelse af stolthed, når gæster roser din flotte have, som du selv har været med til at passe.

Men nogle gange kan havearbejdet også gå hen og blive en pestilens. Du synes måske, at græsset skal slås lige lovlig tit, eller at buskene vokser alt for hurtigt. Når havearbejdet går fra at være afstressende til at blive en stressfaktor, så er det på tide, at du reagerer. For sådan skal havearbejde ikke føles. Der er heldigvis flere måder, hvorpå du kan komme problemet til livs, og det får du nogle eksempler på i de følgende to afsnit.

Få styr på haven med de rigtige haveredskaber

Til de mindre haveprojekter kan en opgradering af dine haveredskaber gøre en kæmpe forskel. Der findes eksempelvis et hav af forskellige plæneklippere på markedet, og kvalitetsforskellen i blandt disse er enorm stor. Så er din plæneklipper i forvejen ved at være halvgammel, så er en udskiftning måske på sin plads. Du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor hurtigt græsset pludselig kan slås. Der findes også en række robotplæneklippere på markedet, som du kan benytte dig af. Derudover er der også en masse andre haveredskaber, som du kan få glæde af at optimere.

Få hjælp af en anlægsgartner

Det er dog oftest de store haveprojekter, der stresser mest. Det kunne eksempelvis være, hvis du skal have lagt en ny græsplæne. Det kan også være, hvis du skal have lavet et vandmiljø i din have. Eller måske en ny terrasse. Sådanne projekter ordner du ikke lige selv på en eftermiddag. De tager tid, og hvis du ikke har 100% styr på, hvad du laver, så kan det hurtigt gå galt Det kan ende ud med at blive en frustrerende oplevelse. Står du derfor med et haveprojekt, der føles uoverskueligt, kan du med fordel søge hjælp hos en anlægsgartner. En anlægsgartner har nemlig en masse erfaring indenfor haveprojekter, og kan derfor komme med en masse gode tips og tricks. Derudover får du også et resultat af langt højere kvalitet, end hvis du selv forsøgte dig med det.