Business

Sommeren står for døren, og det betyder, at mange danskere måske begynder at tænke lidt mere på, hvordan man egentlig kan holde sig i form.

Virksomhed

Padelfreak

E-mail

Padelfreak.dk@gmail.com

Webside

https://padelfreak.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Tips til at holde dig i form

Om vinteren er det nemmere at blive indenfor og hygge sig i sofaen, men når det begynder at blive forår, er det rart at komme udendørs. Sommerens strandture giver måske også en ekstra motivation til at komme i gang med at motionere, men det er også vigtigt, at gøre træningen sjov. Det kan du læse meget mere om i denne guide, hvor du kan finde forskellige tips til at holde dig i form.

Nyd livet med padel tennis

Der findes et hav af sportsgrene, og du har måske også prøvet kræfter med aktiviteter som håndbold og fodbold. Men hvis du godt kan lide at røre dig og dyrke sport sammen med andre, kan der også være fordele i at vælge noget lidt mere utraditionelt. Du kan for eksempel prøve kræfter med padel tennis , som byder på masser af sjov. Man kan beskrive padel tennis som tennisform, der har hentet inspiration fra squash, og det giver derfor masser af bevægelse.

Fællesskab

Noget af det bedste ved motion er, at man kan dyrke det sammen med andre. Måske har du allerede et par venner, som du kan spille padel tennis med? I så fald kan det være, at du også kan lokke dem med ud at løbe en tur eller ind på Aalborgs fitnesscentre, når de åbner igen. Hvis du kan få en træningsgruppe op at køre, kan det nemlig blive meget nemmere at holde fast i alle de gode vaner, du får. På den måde er du nemlig ikke kun ansvarlig for dig selv, men også dine gruppemedlemmer, og I kan alle sammen hjælpe og støtte hinanden.

Lidt har også ret

Hvis det er lang tid siden, du har været i gang med at træne, er det vigtigt at starte i det små. Du får ikke noget ud af at sætte dig for at løbe et marathon, hvis du knap kan klare fem kilometer. Det fører i stedet til skader, og det kan selvfølgelig gøre det meget svært at bevare motivationen. Derfor er det vigtigt, at du får sammensat et træningsprogram, som passer til dit niveau. På den måde undgår du at udmatte dig selv, og du kan bevare din glæde ved at træne og holde dig i form.