Business

Er du i gang med at planlægge din sommerferie? Og har du brug for inspiration til rejsetyper og hvor turen skal gå hen? I denne artikel får du en række tips og idéer til sommerferien 2021.

Virksomhed

Jysk Caravan Center

Adresse

Juelstrupparken 26, 9530 Støvring

Telefon

98319831

E-mail

soren@jysk-caravan.dk

Webside

https://www.jysk-caravan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. september

Tips til din sommerferie

Sommerhus i Danmark

Foretrækker du at blive hjemme i år, kan du med fordel leje et sommerhus eller en ferielejlighed i Danmark. Her kan du slænge dig på sommerhusterrassen med din yndlingsbog, spise frokost med udsigt til smukke marker og havet, gå på stranden, når det passer dig eller tage på opdagelse i nærområdet. Et sommerhus er perfekt til både børnefamilien, ægteparret eller en weekend med vennerne.

Charterferie

Vil du være garanteret sol og varme, og ønsker du ikke at bekymre dig om fly og hotel? Så er en charterferie lige noget for dig. Her får du nemlig en færdig pakkeløsning, hvor fly og hotel er inkluderet prisen, hvilket er super nemt særligt for børnefamilien. Du kan også vælge at tilkøbe en charterrejse med all inclusive, således du på forhånd har betalt for alle måltider, drikkevarer og mange af hotellets faciliteter.

Ferie med autocamper

Ønsker I frihed og retten til helt selv at vælge, hvor turen går hen, kan du holde ferie i en autocamper. Ferie i en autocamper henvender sig til alle med eventyrlyst. Det er en praktisk og børnevenlig måde at rejse på, da alt hvad du behøver findes lige ved hånden. De fleste autocampere er udstyret med et lille tekøkken, bad, toilet og sengepladser, så uanset hvor du og familien er, kan I altid nemt lave mad eller tage et lille hvil.

Er du på udkig efter en autocamper med plads til hele familien, kan du med fordel besøge Jysk Caravan Center i Støvring. De beskæftiger sig med salg af autocampere og campingvogne, og i deres store indendørs campingcenter er de forskellige modeller udstillet, så du nemt kan se hvordan de er indrettet.