Business

Januar og februar er ikke ligefrem måneder, som danskerne forbinder med ferie. Tværtimod så snakkes der oftest om januar og februar som kolde og deprimerende måneder, som bare skal overstås. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Der er nemlig masser af muligheder for skønne oplevelser, selvom vejret i Danmark er gråt og kedeligt. Du kan derfor i de næste to afsnit finde inspiration til at gøre vintermånederne til skønne tider.

Virksomhed

Skallerup Seaside Resort A/S

Adresse

Nordre Klitvej, Lønstrup 21, 9800 Hjørring

Telefon

99248400

E-mail

info@skallerup.dk

Webside

https://skallerup.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. januar

Tips til ferien i de kolde måneder

Forkæl dig selv og din partner med et luksuriøst spaophold

Et spaophold er den oplagte mulighed til dig, der ikke har så meget ferie. Det kan blot lige være en enkel eller to overnatninger, hvor du kan få ladet batterierne op igen. Det skønne ved et spaophold i vintermånederne er blandt andet, at de varme temperaturer og forskellige wellness-tilbud føles ekstra behagelige, når det er koldt udenfor. Du kan eksempelvis starte dagen ud med en frisk og kølig gåtur efterfulgt af en god morgenmad. Derefter kan du bare slappe af i et boblebad eller få en omgang massage. Disse to ting ville ikke være så behagelige, hvis det nu var 30 grader udenfor. På den måde drager du altså fordel af årstiden, når du bestiller et spaophold.

Der findes forskellige spahoteller over hele landet, så der er derfor rigeligt at vælge imellem. Kan du ved skallerup komme på spa ophold , får du samtidig også nogle smukke naturomgivelser at boltre dig i.

Hvis du absolut bare tørster efter varme

Hvis du nu er typen, som bare har brug for sol og varme, så er januar og februar nogle hårde måneder at komme igennem. Men her kan en uge i et varmt land gøre det mindre uudholdeligt. Og der er faktisk destinationer i verden, som er varme, og ikke ligger alt for langt væk. Det kunne eksempelvis være Egypten. Egypten har nogle forskellige turistområder, hvor der er varmt hele året rundt. Eksempelvis Hurghada eller Sharm el Sheikh. Her kan du med en flyvetur på lidt over 5 timer fra København komme til et sted, som byder op til afslapning og solbadning. Temperaturene ligger ofte omkring de 22 - 26 grader i vintermånederne, og derfor er der rig mulighed for at få masser af sol. Hvis du kan rejse udenfor vinterferien, koster rejserne også væsentligt mindre. Og hvis du kan tage en afbudsrejse, bliver det endnu billigere. Besøg Google, hvis du er på udkig efter sådan en.