Business

Tømrerne har travlt her i 2021, for alle vil have renoveret huse. Men i stedet for at kaste dig over projekterne selv sammen med dine 10 tommelfingre kan det betale sig at ringe efter en uddannet tømrer. På den måde undgår du at lave fejl, som vil afspejle sig i husets værdi på længere sigt. Det er også vigtigt ikke at vælge de første og billigste materialer. Det kan nemlig også vise sig at være en dyrere fornøjelse. Læs mere om hvorfor, her.

Virksomhed

Døstrup Tømrerforretning A/S

Adresse

Døstrupvej 110, 9500 Hobro

Telefon

20 84 80 48

Webside

https://doestrup-toemrer.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. august

Tømrerfirma i Hobro: ”Alle vil have renoveret huset i 2021”

Også i år har danskernes boligdrømme givet især tømrerne ekstra travlt med at hamre og banke. Men inden du giver dig i kast med det helt store boligprojekt, så kommer der her et par gode råd med på vejen.

Drop gør-det-selv og ring efter et tømrerfirma

Nogle har to tommelfingre og andre har 10. Tilhører du den sidste del af befolkningen, så er det nok ikke dit hus, du skal lægge ud med at øve dig på. Husk på, at en renovering af huset øger dets værdi, men altså kun hvis det er gjort ordentligt.

Din ellers så flotte og dyre udestue vil kunne opfattes som en ekstra udgift i en fremtidig købers øjne. Hænger vinduerne skævt, og kan dørene ikke lukke, er den ikke det samme værd.

Ofte løber din håndværkers løn kun op i 20-30 % af renoveringen. Det er altså faktisk kun en mindre del, du sparer ved selv at gamble med resultatet. Start i stedet med at finde en ordentlig tømrer, som du har god tiltro til.

Vælg ordentlige materialer fra en tømrerforretning

Er det tid til, at vinduerne eller taget skal skiftes, så bør du sætte dig lidt ind i de forskellige materialer. Her kan der nemlig være penge at spare på længere sigt.

Det forklarer en tømrer fra Døstrup Tømrerfirma i Hobro sådan her: ”Alle vil have renoveret hus her i 2021. For mange er det en lidt hurtig beslutning, uden de har sat sig så meget ind i, hvad det kræver. Det er dog vigtigt at have i baghovedet, at det billigste nu ikke nødvendigvis er billigst på længere sigt. For holder taget eller vinduerne kun i kort tid, er der ikke sparet så meget på den lange bane. Tit er de lidt dyrere materialer billigst på længere sigt.”

Det kan altså betale sig at slå koldt vand i blodet og give valget af materialerne en ekstra tanke. Du kan vælge at købe dine materialer gennem en tømrer, som er vant til at arbejde med netop dem. På den måde får du et resultat, som også er det bedste på længere sigt.