Business

Slutresultatet er blot én ting, som gør det sjovt at have med flyvende superbørn at gøre.

Virksomhed

Flying Superkids

Adresse

Jernaldervej 41, 8210 Aarhus V

Webside

https://www.flyingsuperkids.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. marts

Toppen af isbjerget er fantastisk, men charmen ligger i det store stykke arbejde

Det kan Lars Godbersen Flying Superkids nok godt skrive under på. Ligesom med alle andre ting i livet, ser man ofte ikke andet end facaden eller hvad det nu kan være. I dette tilfælde er facaden muligvis en kæmpemæssigt show, hvor børn bogstaveligt talt flyver fra højre og venstre.

Naturligvis er showet fantastisk. Slutresultatet er jo altid dét, vi mennesker sætter næsen op efter. Dog som med alle andre ting i livet, handler det om rejsen og ikke så meget målet. Især her hos Flying SuperKids. Rejsen er nemlig det interessante. Man kan sagtens forestille sig, hvor meget hårdt arbejde og træning et sådant show indebærer, men når man først får det ned på arbejde, bliver man altså blæst omkuld endnu engang.

Børnene er muligvis Danmarks mest dedikerede

Danmarks børn er nogle af verdens dygtigste, men børnene hos Flying SuperKids er lavet af noget helt specielt stof. For én ting er at gå op i noget, hvilket kan være alt for computerspil, heste eller noget helt tredje. Noget helt, helt andet er at dedikere alt sin tid og ikke mindst fritid til én ting og ét formål. Efter mere end 24 års arbejde med disse fantastiske børn, kan Lars nok godt bekræfte det.

Naturligvis er det fedt at rejse verden rundt og afholde shows foran mange tusind mennesker, men det kræver også en stor sum motivation, som kun kommer via lysten til træning og gymnastik. Lysten skal altid drive værket, hvorfor man skal være skabt af noget helt specielt for at blive et Flying SuperKid. Har man ikke lyst til at bruge hver dag på at øve sig, dygtiggøre sig og ikke mindst være disciplineret, jamen så ender man med ikke at nå sit mål.

Derfor skal det være lysten som driver værket. På den måde føles de mange timer i øvelokalet ikke som arbejde, men derimod blot det man altid har været skabt til at gøre. Med andre ord kan det ikke siges nok, at disse fantastiske flyvende børn er lavet ud af et helt specielt stof.

Sagt på en anden måde er et liv i underholdningsbranchen meget mere, end man bare lige går rundt og tror. Man ser jo kun selve slutresultatet, men selve rejsen dertil ligger og gemmer sig bag i kulisserne.