Business

Når vejret er varmt og kroppen kalder på noget koldt at drikke, findes der ikke noget bedre end at slukke tørsten med en læskende sodavand. Det gælder også oven på fysiske udfoldelser på en solskinsdag, hvor det kan være en helt guddommelig følelse af lade den boblende og smagfulde drik flyde ned i svælget.

Virksomhed

Pandasia

Webside

https://pandasia.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. marts

Tosset med sodavand? Prøv denne sjove japanske sodavand

Der er således mange gode grunde til, at sodavand i forskellige afskygninger er populært over store dele af verden. Her bliver sodavand drukket på varme dage under solen, det bliver drukket, når der skal hygges i sofaen, og det bliver drukket til at skylle godt og smagfuld mad ned med.

Derfor drikker du sikkert også sodavand en gang imellem, når du har lyst til noget, der er lidt mere tilfredsstillende at slukke tørsten med end vand. Her har du et stort udvalg af forskellige sodavand, når du besøger din lokale dagligvarebutik, men udvalget her er ensformigt og derfor også lidt kedeligt i længden.

Derfor kan du med fordel prøve en japansk sodavand, hvis du er på udkig efter nye og spændende smage at slukke tørsten med. Japansk sodavand hedder Ramune sodavand, og minder om det, du kender, mens der også er en række væsentlige forskelle, som gør disse sodavand til noget helt særligt.

Her kan du finde et stort udvalg af Ramune og gå på opdagelse blandt de mange smage.

Lemonade på japansk

På japansk betyder Ramune egentlig bare lemonade, og Ramune dækker derfor over en lang række forskellige lækre og læskende drikke fra Japan. I Japan er Ramune et populært valg, lige som sodavand er det herhjemme, når tørsten skal slukkes.

Alligevel er det nogle ting, som adskiller Ramune fra de sodavand, du kender. Her er der først og fremmest et lille twist, som vi vender tilbage til senere. Herefter er det smagene, som er noget lidt andet end det, du kender.

Ramune sodavand er således det helt perfekte valg for dig, der er nysgerrig og gerne vil prøve noget nyt og sjovt, når tørsten skal slukkes. Her kan Ramune være et oplagt valg, når du får gæster på besøg, da den lækre og sjove drik vil imponere i selskabet. Det gælder især også hos de små, der vil elske de nye og sjove sodavand, der smager anderledes end det, de kender.

Det lille twist

Der er som nævnt én anden ting en smagen, der adskiller en Ramune sodavand fra det, du kender. En Ramune sodavand har nemlig sin helt egen og specielle åbningsmekanisme, som gør sodavanden til en oplevelse i sig selv.

En Ramune sodavand har en helt speciel flaske, og det er denne flaske og denne åbningsmekanisme, som gør Ramune til noget helt andet end det, du kender.

Hvordan virker denne åbningsmekaniske så? En Ramune sodavand er bl.a. kendetegnet ved en prop, som skal ned i flasken, før du kan få sodavand ud. Til det formål følger en oplukker i låget, som gør det til en sjov oplevelse for især børn at åbne en Ramune sodavand.